Slika nije pronađena

Savršena boja kose za zimsko doba je tu. Izgleda toplo, a i podsjeća na ljeto jer će ti kosa izgledati kao da si posvijetlila na suncu. Još stigneš otići do svoje frizerke i zablistati na dočeku Nove godine uz novu frizuru.

Osim uživanja uz šalicu kave, sada kavu možeš imati i na kosi. Naravno ne doslovno. Najnovija hit boja kose koja vlada modnim svijetom zove se blonde espresso i izgleda upravo tako – kao kava pomiješana s mlijekom. Kada se ne možeš odlučiti između toga bi li obojala kosu u smeđe ili plavo, ovo je sredina. Popularni londonski frizer i profić kada je u pitanju farbanje, Jack Howard, opisao je ovu boju kao smeđu boju sa strateški postavljenim svjetlijim pramenovima u balayage stilu kojih, prema izboru osobe koja želi ovu boju, može biti više ili manje.

Dok će ti kosa na korijenima ostati smeđa, vrhovi će biti pravi miks smeđe i plave. Ovo je idealno za sve one cure koje nisu spremne za neku veliku promjenu, ali ipak žele neku vidljivu promjenu. Super je što će ti kosa izgledati dobro i mjesecima kasnije i nećeš morati kod frizera svakih mjesec ili dva, kako to obično bude kada se krene s promjenama boje. Ako planiraš odabrati ovu boju kose, preporučuje se da svijetlili pramenovi budu uz lice jer to ima pomlađujući efekt.One cure koje imaju tamno smeđu kosu neće stavljati skroz plave pramenove, već nekoliko nijansi svjetlije od boje koju trenutno imaju. Tako ćeš biti sigurna da će sve izgledati lijepo i prirodno.

Foto: Instagram/ Pexels

M.T.

Pogledajte još:

Life hack za koji moraš znati! Jedna je cura našla način kako napraviti kovrče uz pomoć radijatora

Budi korak ispred svih! Ovih pet trendova šminkanja bit će TOP u 2020. godini

Pronađi svog favorita i posjeti frizera: Ovo će biti najpopularnije frizure ove zime!

Kosa blonde espresso boja hit Frizura pramenovi