Razlika s dugom i kratkom kosom

Sigurno si primjetila sve one cool frizure inspirirane Hailey Bieber koje plivaju po tvom FYP-u. Možda si čak razmišljala o rezerviranju termina kod frizera. Prije nego što se odlučiš na rezanje, moraš isprobati TikTok filter koji otkriva idealnu dužinu tvoje kose.

 

Frizure za zimu Dosadila ti je tvoja kosa i tražiš ideje za novu frizuru? Ovih su 9 frizura veliki zimski trendovi

Zove se „2.25 hair length" filter, i postao je pravi hit na BeautyToku s gotovo 20 milijuna pregleda. Ovaj alat koristi dvije crvene linije kako bi izmjerio duljinu donje polovice tvojeg lica, od nosa do brade. Ako dobiješ broj manji od 2.25, dobro ti stoji kratka kosa. Ako je broj veći od 2.25, to znači da će ti duži pramenovi bolje pristajati.

@elsaroshe Well, i agree #shorthair#longhair#hairlength ♬ original sound - vica 🌱

Da bi koristila „2.25 hair length" filter, trebaš preuzeti najnoviju verziju TikToka. Nakon toga, samo dodirneš efekt i namjestiš svoje lice unutar točkastog kruga. Filter reagira na udaljenost kamere od lica, pa pripazi da ispuniš krug pravilno. Održavaj stabilan, vodoravan kut kamere. Vidjet ćeš kako se dvije crvene linije i broj prilagođavaju dok ne izađe konačan rezultat. TikTok filteri znaju biti poprilično oštri, a ovaj nije iznimka. Mogao srušiti snove djevojaka s dugom kosom koje žele kratku frizuru, kao i kratkokosih curki koje su probale sve trikove kako bi im kosa brže rasla.

Iako je filter zabavan i često točan, prikladnost frizure ide daleko iznad oblika lica. U obzir se uzima i tvoj osobni stil i način života. Dobar frizer može napraviti frizuru koja će ti odgovarati bez obzira na sve.

Lijepa duga kosa Kad ti je kosa u groznom stanju: 11 načina na koje ćeš ju vratiti u život

 

tiktok trend Kosa

Još vijesti