Slika nije pronađena

Tko god prati beauty youtubere do sada već sigurno zna za najveću dramu ove godine – onu između Jamesa Charlesa i Tati. Oni koji su nekada prije kupili njegovu poznatu paletu sjenila, sada je uništavaju i mijenjaju do neprepoznatljivosti.

Od mnogima omiljenog youtubera do najomraženijeg – i to u svega nekoliko dana. James Charles i njegova karijera ovih su dana na tankom ledu, a sve zbog njegovog ponašanja koje je u nedavnom videu razotkrila Tati. Što se izdogađalo i zašto odjednom nitko više ne voli Jamesa možeš saznati u članku DRAMA! Za jednog bi poznatog beauty youtubera karijera mogla biti gotova - izgubio je hrpu pratitelja u tren oka.

Nezadovoljstvo pokazuju i njegovi fanovi i to na jedan neobičan način. James Charles je u studenom prošle godine objavio veliku novost – u suradnji s brendom Morphe kreirao je paletu sjenila. Ogromna paleta s 39 sjenila bila je toliko popularna da je bila nemoguća misija uhvatiti primjerak. Rasprodala se u svega nekoliko minuta, svi su je htjeli. No, oni koji je sada imaju odlučili su je malo preurediti kako se ne bi vidjelo da je to Jamesova paleta, a neki su išli čak toliko daleko da su je i uništili u potpunosti!
Od paljenja palete, bacanja po dvorištu do uništavanja jednog po jednog sjenila... kreativnosti u uništavanju izgleda nije nedostajalo. S obzirom da se ipak radi o paleti koja nije baš jeftina – košta 43 eura (što je oko 318 kn), a i kvaliteta je odlična, nekima je ipak bilo žao baš skroz uništiti paletu pa su je samo malo preuredili. Većina joj je promijenila pakiranje kako bi prekrili Jamesovo ime i potpis.Naravno da je totalno uništavanje palete loša ideja jer uvijek je bolje nekome drugome dati ili donirati u dobrotvorne svrhe. S druge strane, oni koji su je odlučili preurediti u tome su super uspjeli - neke od kreacija su ttly wow.

Foto: YouTube printscreen/ Twitter

M.T.

Pogledajte još:

[WOW] Otkriven je izgled tenisica iz Vans kolekcije inspirirane Harryjem Potterom!
S dolaskom ljeta mijenja se šminka koju koristiš – evo koji će se trendovi nositi na usnamaDRAMA! Za jednog bi poznatog beauty youtubera karijera mogla biti gotova - izgubio je hrpu pratitelja u tren okašminka fanovi uništavanje Paleta sjenila James Charles

Još vijesti