Cura koja je tetovirala ime dečka

Svi radimo greške u životu, a na greškama se uči. Istu stvar je proživjela i ova djevojka čija greška je zaista velika i zbog nje je njezin video postao viralan na TikToku. Radi se o grešci koja nije svakidašnja, a očito je kako zbog nje danas žali, pogotovo zato jer se nalazi na njezinom tijelu te je ekstra uočljiva.

Ova djevojka je napravila jednu ogromnu grešku koju nitko ne bi trebao napraviti. Naime, tetovirala je ime svojeg tadašnjeg dečka na svoja leđa, a oni su nakon toga prekinuli nakon samo tjedan dana. Ashlyn Grace je ovu svoju priču podijelila preko videa na Tiktoku, a taj njezin video je ubrzo postao i viralan. Pratitelji u komentarima su postali izrazito znatiželjni pa su je zamolili da objavi video gdje će snimiti tu tetovažu.

Naposljetku, ona je objavila video s tetovažom, a tetovaža je puno veća nego što smo mislili. Očito je kako se njezin bivši dečko zove Aleksandar, a na početku samog videa ja napomenula kako se ne bismo trebali iznenaditi jer je tetovaža velika i zaista je tako.

Proteže joj se cijelom dužinom leđa, a njezini pratitelji su ostali šokirani, dok su drugi bili šaljivi: 'Donirat ću ti za lasersko uklanjanje tetovaže', 'Ako ništa drugo, barem si ostavila bivšeg iza sebe', 'Samo ne font Times New Roman veličine 48, zašto curo?' – bili su samo neki od komentara. Zaključak ove priče je kako nikada ne bi smjeli tetovirati ime dečka ili cure na sebe jer to očito donosi lošu sreću kao u slučaju ove djevojke čija veza je prekinuta samo tjedan dana nakon završetka ove tetovaže!

Pogledajte još:

Zašto cure toliko privlače stariji dečki? Zanimljiviji su nam zbog ovih 7 stvari

Skroz nelogične i šašave misli koje će ti početi prolaziti glavom ako dugo nisi bila u vezi

Je li ti ikada srce bilo baš brutalno slomljeno? Ako znaš sve ove pjesme – je

veza Prekid zanimljivosti tetovaža fail

Još vijesti