Slika nije pronađena

Društvene mreže su prepune negativnih recenzija na raznorazne usluge, pogotovo na kozmetičke tretmane koje cure koriste na svakodnevnoj razini. Već smo pisali o nekim tretmanima, poput make upa, dok se u ovom slučaju radi o jednom drugom kozmetičkom tretmanu koji nije prošao kako je bilo planirano.

Ova djevojka je samo jedna od mnogih koja je svoje nezadovoljstvo oko nekog kozmetičkog tretmana odlučila podijeliti u obliku videa na svojim društvenim mrežama. Naime, kod nje nije bila u pitanju šminka niti ništa drugo, već su nokti ključni dio njezinog problema. U videu je vidljivo na samom početku kako je djevojka stavila sliku noktiju kakve je željela, i kakve je očito pokazala kozmetičarki, ali njezin rezultati ipak nije ispao baš toliko sličan kao na slici koju je pokazala. Očito je kako su njezini nokti puno kraći od onih na slici, srca nisu pravilno nacrtana i izgledaju pomalo djetinjasto, a niti glavna bež nijansa nije pogođena.

Osim toga, djevojka je na kraju videa napisala: 'Uz sve to, vlas kose je zapela u jednom od noktiju te su se 3 nokta već počela guliti i prije nego što sam stigla kući' – napisala je. Osim nje, nisu bili oduševljeni ni njezini pratitelji koji su svoje nezadovoljstvo iznijeli u komentarima: 'Ajme neeeeeee, ista stvar se dogodila i meni!', 'Ovo je užasno', 'O moj bože' – pisali su. Greške su normalne i normalno je da i pojedine kozmetičarke pogriješe u nekom od svojih tretmana, ali moramo priznati kako su se ovakva videa, s kozmetičkim failovima, počela uzastopno objavljivati i kako njih ima sve više i više.

Pogledajte još:

Nokti ti često pucaju? Ovih 7 razloga najviše utječe na listanje i lomljenje prirodnih noktiju

Nokti u potpuno drugačijem izdanju – hoće li ovaj čudnovati oblik postati novi trend?

Teško je prestati s griženjem noktiju, ali postoji jednostavan način kako se riješiti te užasne navike

nokti greška tretman manikura fail

Još vijesti