Slika nije pronađena
Kraljem listopada svake godine rade se popisi osoba, događaja i postignuća koja su obilježila godinu, a časopis Glamour sastavlja listu najbolje odjevenih žena i muškaraca.

Ove godine na čelu prve liste našla se Gigi Hadid, a Jamie Dornan zauzeo je prvo mjesto muške liste.

Dizajner Tommy Hilfiger opisao je Gigi ovako: 'Ona ima jedinstvenu ljepotu i vlastiti stil. Ona je djevojka iz Južne Kalifornije koja voli sportski, casual stil, elegantna je i šik, ali stoji čvrsto na zemlji'. Mi svakako mislimo da je Gigi zaslužila ovu titulu jer uspijeva spojiti nespojivo – sjetimo se samo kombinacije trenirke i štikli koju je isfurala sredinom travnja – i uvijek izgledati savršeno.

Na pistama izgleda potpuno prirodno, kao da je rođena na jednoj, a u slobodno vrijeme i na fancy eventima izgleda jednako dobro.


Nakon nje, na drugom mjestu liste našla se Dakota Johnson koju poznajemo kao Anastasiju Steele iz serijala '50 nijansi'.Na trećem je mjestu Kirsten Stewart, za koju je modna direktorica Glamoura rekla da je prava ikona stila koja riskira i dodaje svoj stil svakom modnom trendu.Nastavak liste izgleda ovako:

4. Emma Watson
5. Zendaya
6. Meghan Markle
7. Selena Gomez
8. Catherine Middleton
9. Rihanna
10. Lily Collins
.

No, ne smijemo zaboraviti i na popis najbolje odjevenih muškaraca u 2017. godini koji je objavljen isto krajem listopada. Na tom se popisu na prvom mjestu našao kolega Dakote Johnson, Jamie Dornan, Mr. Grey. Njegov stil je 'smart look' koji nikad ne izlazi iz mode.U top 10 našli su se još i:
2. Harry Styles
3. Zayn Malik
4. Tom Hiddleston
5. Luke Evans
6. Aidan Turner
7. Robert Pattinson
8. Idris Elba
9. Kit Harington
10. Justin Bieber
.

Foto: Profimedia

M.Z.

Pročitajte još:

Prevelike kožne jakne su totalni hit - uči od Gigi Hadid i nosi ih kao ona

Gigi Hadid spojila nespojivo - trenirku i štikle

Trik Selene Gomez koji uvijek pali – kako običnu kombinaciju pretvoriti u WOW?

Dečki cure Popis glamour najbolje odjeveni Jamie Dornan Gigi Hadid modne vijesti

Još vijesti