Slika nije pronađena

Nakon uvijanja kose čarapama i pojasom od kućnog ogrtača, TikTok nam donosi još jedan viralni hack za kosu kojim smo oduševljeni.

Naime, radi se o tutorialu za šišanje ispucanih vrhova kod kuće. Znamo da zvuči zastrašujuće šišati se kod kuće, ali riječ je o zaista jednostavnom triku za koji vam neće trebati previše znanja, iskustva ni vještine jer se može odraditi u samo 3 koraka.
Ovu odličnu tehniku otkrila nam je mlada Britanka Stefanie Williams koja je na svom TikTok profilu objavila video u kojem pokazuje kako ona održava svoju kosu tako prekrasnom i zdravom u samo 3 koraka. Za početak, kosu trebate razdvojiti na nekoliko dijelova i temeljito počešljati. Zatim, kosu ponovno razdvojite na manje dijelove; te manje dijelove čvrsto zavrnite i vaš ispucani vrhovi će stršati izvan tog zamotanog pramena. Na kraju samo podšišajte te vrhove i vaša kosa će u trenu izgledati zdravije, a nećete trebati žrtvovati dragocjene centimetre. Stefanie kaže kako proces trebate ponoviti svaka 3 tjedna kako bi kosa ostala zdrava i kako biste stimulirali rast kose. Ovu metodu je njoj otkrila njena mama, a ona ju je proslijedila svim njenim pratiteljima na TikToku. Video je ubrzo postao viralan, a sada broji skoro 2 milijuna gledatelja.  

@stef_fit

Stop split ends & means hair won’t break off so easily, trick my mum told me 🥰Curly hair straighten it first ❤️ ##hairtut ##chopshop ##fyp

♬ Like That X Sunday Best - rapidsongs

Međutim, korisnici u komentarima imali su podijeljena mišljenja; dok su neki hvalili ovu tehniku govoreći kako im je pomogla da im kosa drastično naraste, drugi su pak istaknuli kako su završili s neravnom frizurom i dlačicama koje strše na sve strane. Znamo da ništa ne može zamijeniti odlazak frizeru, ali nama se ovaj trik čini uistinu djelotvoran. Ipak, isprobajte ga na vlastitu odgovornost.

Foto: Instagram screenshot/TikTok

M.B.

Pogledajte još:

Kosa s izrastom je in? Beauty trend koji trenutno vlada društvenim mrežama, a donedavno je bio ismijavan

Vezanje repa bez gumice za kosu ili bilo čega drugog? Nije nemoguće – video cure i ovog hacka trenda

Kosa koju ćeš htjeti kopirati – 10 trendi frizura za proljeće i ljeto

Kosa hack ispucani vrhovi tiktok

Još vijesti