Galerija Influencerica Sophie Balea Oil Repair Intensive L'Oreal Elseve Extraordinary Oil +2 L'Oreal Professionnel Mythic Oil

Svako toliko na TikToku neki proizvod uhvati pažnju velikog broja ljudi zbog svih pohvala koje dobiva. Sada je jedna cura podijelila kako joj je drogerijsko ulje transformiralo kosu od suhe i uništene do kose iz snova.

Kako god da si uništila svoju kosu i sada tražiš načine kako ju oporaviti i vratiti u život, ovo je jedna mala pomoć koja će možda i na tvojoj kosi napraviti razliku. Mnogima je za oko zapeo video u kojem je cura pokazala kako joj je kosa izgledala nakon što se tri godine redovito blajhala. Naravno, vidi se da ne izgleda baš živo, već da je dosta isušena, bez sjaja i u lošem stanju. Blajh to radi kosi. I ne samo on. Kosu ti može uništiti i obično farbanje bez blajha, pretjerano korištenje pegle za kosu kao i razne druge loše navike.

Djevojka provjerava svoju kosu Kosa ti se nikako ne može oporaviti? Tu je 9 stvari koje radiš svakodnevno, a ne znaš da si tako uništavaš kosu

Ono što se uvijek ponavlja kao dobra ideja za oštećenu kosu su ulja za kosu koja se koriste nakon pranja na vrhovima. Ova je cura pohvalila takvo drogerijsko ulje i izgleda se i druge cure slažu s njom da je to dobar proizvod.

 

@sophiemunk_ #stitch with @sophie <3 ♬ original sound - wetmonky

 

Radi se o L'Orealovom ulju za kosu. Ona je rekla da se zove elvital extraordinary oil te je dodala i da je moguće da se u drugim državama njegov naziv razlikuje. Ima ga i u drogerijama kod nas, ali ćeš ga pronaći pod imenom Elseve Extraordinary Oil.

 

 

Osim ovoga, u komentarima je stiglo još prijedloga za one koji ovo ulje ne mogu pronaći. Navodno će isto tako dobre rezultate dati L'Oreal Professionnel Mythic Oil. Uz ta dva L'Orealova, preporučuju se i ova tri ulja.
1.Schwarzkopf Gliss Oil Elixir
2.Balea Oil Repair Intensive
3.Aussie SOS Save My Lenghts

Za one koji imaju veći budžet, kao dobro se ulje navodi i Olaplex No. 7 Bonding Oil.

Serum za rast kose od Olivala Proizvod za rast kose za kojim su cure lude – skoro nikad ga nema na policama u drogerijama

Kosa ulja za kosu drogerijsko ulje za kosu preporuke tiktok loreal hit na društvenim mrežama za oštećenu kosu

Još vijesti