Šalabahter

Uvijek ti je pri ruci, a nitko ga neće vidjeti. U moru načina kako uspješno prepisivati na testovima, donosimo ti jedan koji vjerojatno još nisi isprobala. Možda te spasi na sljedećem testu.

„Hvala na ideju, isprobat ću ju sutra“ je najčešći komentar koji vidimo na ovakvim videima, a ako do tebe još nije došla ova ideja, bila bi šteta da ti promakne jer te može spasiti na sljedećem testu kada se ne pripremiš dovoljno ili ako neku sitnicu ne možeš nikako zapamtiti. Ne podržavamo varanje na testovima i savjetujemo da ipak uzmeš knjigu u ruke i kreneš učiti.

Hermiona Granger Uči kao Hermiona Granger! Ona se baš uvijek drži 7 pravila kad je škola u pitanju

Ipak, ako se dogodi situacija da ne stigneš naučiti i da ti treba mali šalić, evo jedne ideje gdje ga staviti tijekom testa. Video je postao ludo popularan i mogao bi ovo uskoro postati jedan od glavnih načina kako sakriti šalabahter. Koristan je ako imaš manji šalabahter i ako želiš da ti cijelo vrijeme bude pri ruci.

 

@stzdying Antwort auf @femplayboygojo #class #school #stzdying #exam #studytok #cheat #cheating #class #cheatsheet #schooltok ♬ original sound - main account got banned

 

Zalijepila ga je između dva prsta i napravila kao da je lepeza. Tako da kada raširiš prste, možeš vidjeti šalabahter, a kada ih skupiš, on se uopće ne vidi. Tu je bitno samo da dobro zalijepiš šalabahter da ti slučajno tijekom testa ne bi ispao jer to bi moglo biti nezgodno. Samo tijekom testa trebaš širiti i skupljati prste, profa sigurno neće skužiti. Osim ako stoji pokraj tebe, ali tada to naravno nećeš ni raditi. Neki su naglasili da njima profesori prije testa pregledavaju ruke, pa ako to radi i tvoja profa, onda ti nažalost ovaj trik neće biti od koristi.

Slika nije pronađena Odlagala si učenje i sada imaš premalo vremena: 7 savjeta kako naučiti najviše u najmanje vremena

šalabahter šalić prepisivanje na testu trik hack tiktok kako prepisivati

Još vijesti