Jesenski outfiti

Nosimo traperice jer one idu uz sve, pogotovo kada se radi o nekom klasičnom modelu u crnoj ili plavoj boji. Ali, to nisu jedine hlače koje postoje! Mnogima su neudobne i nose ih jer ne znaju što bi drugo. Sada ti donosimo 5 prijedloga za to 'nešto drugo'.

Traperice ove jeseni nećemo ni stići nositi od toliko drugih dobrih alternativa! Iako ih volimo, čini nam se da traperice nosimo više-manje uvijek. Malo šteta, jer postoji i toliko drugih alternativa. Ako želiš nositi nešto što je u trendu i izbjeći traperice, ove jeseni i zime posebno će trendati čak 6 hlača koje ti mogu biti zamjena za trapke. Možda neće svaki od tih 6 modela biti nešto što će ti se svidjeti, ali neki sigurno hoće. Pogotovo kada ih isprobaš i vidiš koliko ti zapravo dobro stoje. Ove su hlače trenutno veliki hitovi i svake od njih mogu ti bez problema zamijeniti traperice.

1.Široke 'poslovne' hlače visokog struka

 

 

Kada čujemo poslovne hlače, to nas asocira na hlače kakve naše mame nose na posao, ali poslovne hlače kakve se sada nose daleko su od toga. Široki modeli, visoki struk, lude boje…veliki modni trend trenutno. Ljubiteljice mode ih nose već neko vrijeme, a nastavljaju biti hit i dalje, još stigneš uskočiti na ovaj vlak.

2.Kargo hlače

 

 

Ako su ti ovakvi modeli 'poslovnih' hlača ipak malo previše, onda je tu i jedna casual opcija, a to su cargo hlače. Nisu traperice, ali idu uz sve. Pogotovo ako tražiš alternativu trapkama koju bi mogla nositi svaki dan. Kargo hlače u nekoj neutralnoj boji mogu lako postati tvoj novi favorit.

Jesnski outfit Osam načina kako možeš nositi kargo hlače: Donosimo ti outfite za inspiraciju

3.Trenirka

 

 

Trenirke su odavno prestale biti komadi u kojima se isključivo bavimo sportom ili 'za po doma'. Ima tako lijepih modela koje bez problema možeš nositi u školu, na faks ili na kavu u grad.

4.'Padobran' hlače

 

 

Još jedan hit od ove godine. Zamisli hlače između kargo hlača i trenirke – e to su ove. Djeluju kao široke i lagane kargo hlače, a najčešće su od nekog tanjeg materijala. Pošto imaju široke nogavice s gumicom oko gležnja gdje se onda mogu suziti, podsjećaju na padobran.

5.Kožne hlače

 

 

Bikerski stil se ove jeseni izdvaja kao jedan od najpopularnijih stilova. Tako ne iznenađuje da će se nositi i kožne hlače. U kakvom god modelu da ih nosiš, nećeš pogriješiti.

H&M outfiti H&M ima najbolju jesensku kolekciju: 10 komada u koje su se ljubiteljice mode zaljubile

6.Tajice u kožnoj varijanti

 

 

I za kraj, jedna varijanta kožnih hlača koja je idealna za hladnije mjesece su kožne tajice. Imaš sve, udobnost i super izgled. Ove godine će se posebno nositi, a pomoći će ti da izgledaš sređenije, bez da si u hlačama koje te stišću.

Moda hlače trend umjesto traperica modeli hlača udobne outfit što nositi

Još vijesti