Slika nije pronađena

Shoppingiranje i kupovanje novih odjevnih komada i modnih dodataka je djevojkama jedna od omiljenih aktivnosti. Jako malo ljudi ima neograničen budžet i nije ih briga po kojoj cijeni kupuju, ali za sve nas ostale, postoji 'pravilo' koje otkriva koje to tri stvari nema smisla ni potrebe kupovati, osim onda kada su na sniženju.

Postoje odjevni komadi u koje se isplati uložiti malo više novaca, ali i neki koje uopće ne bi trebala kupovati osim onda kada su na sniženju. S jedne su strane tako komadi odjeće ili modnih dodataka koji su bezvremenski i koje ćeš nositi i nositi i nositi, ali postoje i neki koji se jako često mijenjaju, a nose jako rijetko, zbog čega ih je uvijek najbolje kupovati na sniženjima. Ovo su tri stvari koje se preporučuju kupovati samo u vrijeme akcija u dućanima.

BadićiSvake godine je u trendu nešto novo kada je riječ o badićima. Mijenjaju se modeli, boje, krojevi, uzorci... Uz to, nose se svega nekoliko mjeseci, a tu je i utjecaj sunca, mora, krema i marmelada za sunčanje koji ostavljaju trag na njima. Velike su šanse da ćeš požaliti ako za badić izdvojiš veću količinu novaca, a sljedeće sezone vidiš neki novi koji se više sviđa.

Nakit i modni dodaciRazlika između toga koliko imaš nakita i modnih dodataka kod kuće, a koliko ih stvarno i nosiš sigurno nije mala. Lako se sakupi veći broj ovih sitnica, upravo zbog toga što se i na ovom polju trendovi mijenjaju toliko brzo da je teško i pratiti. Modni dodaci su na dnu ljestvice trajnosti jer oni ljudima najbrže dosade i ostanu negdje na dnu ladice.

Majice neobičnih krojevaSvakog ljeta, jeseni, zime, proljeća u trendu se nađe nekoliko modela majici neobičnih krojeva. Osim što je gotovo pa nemoguće da ćeš takvu majicu nositi kada izađe iz trenda (jer nije ni malo uobičajena), ni ne mogu ići na baš svaku odjevnu kombinaciju. Svi se uvijek vraćaju osnovnim komadima, a neobične kreacije nakon par mjeseci završe u kutiji na tavanu i čekaju neko bolje vrijeme. Baš zbog toga nema smisla za njih davati velike svote novaca, sniženja stižu svako toliko i stigneš ih bez problema uhvatiti po nižoj cijeni još dok su IN.

Foto: Freepik/ Instagram

M.T./ Izvor

Pogledajte još:

ASOS je ovog puta oduševio djevojke – prodaju menstrualne gaćice uz koje ti ne treba uložak ni tampon!

Sada se možeš i ti obući kao Billie Eilish! Izdala je limitiranu kolekciju odjeću – i ttly je njena vibra

Hit boja ljeta! Nakon neonskih i žutih boja na red je došla narančasta – otkrij kako ju nositi

štednja odjeća sniženje shopping pravo vrijeme