Galerija Jesenski outfiti Prsluci Šal +5 Osnovne stvari poput pulovera i pamučnih majici

Za neke stvari stvarno nema smisla izdvajati velike svote novaca. Kako dolazi jesen, cure će si početi obnavljati ormar i kupovati neke nove krpice. Na ovih 8 nemoj trošiti puno novaca jer to nema smisla.

Viša cijena nekada znači bolju kvalitetu, ali to nije pravilo. Čak je u posljednje vrijeme to sve manje pravilo nego prije. Na neke stvari stvarno nema smisla davati puno novaca. Sigurno ćeš u jesenski shopping i nabaviti si koju novu stvarčicu, iako ti ormar puca po šavovima. Ne osuđujemo te, i sami to radimo. Pa ipak, šteta da u shoppingu potrošiš puno novaca na neke stvari za koje stvarno nema smisla davati puno novaca. Na ovima uštedi i kupi si radije više stvari ili ostavi novce za nešto drugo. Kupovati ovih 8 stvari za puno novaca jednostavno nema smisla jer ćeš dobiti jednako kvalitetne stvari i ako platiš puno manje. U ovim slučajevima radije uđi u New Yorker ili H&M nego u Tommyja Hilfigera ili Replay. O kojima se radi, pogledaj u galeriji iznad.

H&M outfiti H&M ima najbolju jesensku kolekciju: 10 komada u koje su se ljubiteljice mode zaljubile

Jesenski modni trendovi Jesenski trendovi koje će ove godine nositi sve zaljubljenice u modu: Ovih 10 komada će dominirati

jesen Moda shopping odjeća ušteda kupiti jeftino ne treba biti skupo komadi odjeće

Još vijesti