Slika nije pronađena

Još jedan online shop je stigao u Hrvatsku! Radi se o trgovini koja sadrži više od 4000 različitih brendova na svojoj platformi i više od 700 tisuća artikala! Online shop se zove Zalando, a kupovinu možete napraviti na njihovom portalu za Hrvatsku, Zalando.hr.

Odlična vijest je da smo dobili još jednu online trgovinu koja je napokon dostupna i u Hrvatskoj! Zalando su već dugo najavljivali da će biti dostupan i na našem području. Bilo je najavljeno da će stići do 2022. godine, tako da smo napokon dočekali još jedan online shop.

Zalando je popularna europska multibrend trgovina koja je osnovana 2008. godine – njezina popularnost raste još od tada, a sigurni smo da će postati popularna i kod nas. Među 4000 različitih brendova možemo pronaći i neke poput Karl Lagerfelda, Polo Ralph Laurena, Max Mara Weekenda i drugih. Požurite provjeriti koji su još drugi, mnogobrojni brendovi jer Zalando trenutno ima besplatnu dostavu i povrat te vaučer od 25 posto – kažemo požurite jer on traje samo do 1. kolovoza ove godine!Pogledajte još:

Koliko odjeće je previše odjeće: Ovih 13 znakova pokazuje da si pravi shopping ovisnik

Od njege kože i kose do tenisica i trenirki: Online shopping je IN više nego ikad prije!

Zlatno shopping pravilo: Ova tri komada odjeće uvijek trebaš birati veći broj

Zalando novi online shop online shopping