Prodaja odjeće

Ormar ti je sigurno prepun stare odjeće koju ne nosiš, pa si razmišljala o prodaji? Umjesto fizičkih buvljaka i sajmova, odjeću možeš vrlo jednostavno prodati i online!

Ove stranice za online prodaju odjeće, obuće i modnih dodataka su najpopularnije kod nas. Upravo tamo cirkulira najviše odjeće koja se prodaje, a bez obzira na to jesi li ti kupac ili prodavač, ove stranice će ti u tome pomoći. Prije svega, svih 4 navedenih su potpuno besplatne. Što znači da ne moraš plaćati oglase kako bi nešto mogla prodati, već na jednostavan način objaviš ono što prodaješ i to potpuno besplatno. Na kraju zaradiš, a i očistiš si ormar te si napraviš dodatan prostor za nove krpice!

1.Moje Krpice
Moje Krpice je web stranica koja je poznata već dugi niz godina te je stekla veliku popularnost jer na njoj prodaja odjeće, obuće i modnih dodataka odlično funkcionira! Osim toga, korištenje je potpuno besplatno, jedino što trebaš napraviti je svoj korisnički račun preko kojeg ćeš kupovati ili prodavati svoju odjeću.

via GIPHY

2.Facebook Marketplace
Popularnost Facebook Marketplacea je porasla užasno unazad svega nekoliko godina. Postao je jedan od glavnih među drugim stranicama za prodaju i nema osobe koja kad nešto kupuje ne ode na Facebook Marketplace potražiti ima li toga i tamo. Tako da cure često prodaju odjeću upravo preko Marketplacea, a s obzirom na to da tamo cirkulira puno kupaca, sigurno ćeš prodati ono što imaš.

3.Njuškalo
Za Njuškalo znaju svi jer ono postoji već dugi niz godina. Za one koji ne znaju, to je stranica za prodavanje, ali ne samo odjeće. No, odjeća se i dalje tamo prodaje, samo što je Njuškalo s godinama promijenio pravila te je počeo naplaćivati veće oglase. Dobra vijest je da se prodavanje odjeće, obuće i modnih dodataka ne naplaćuje! Zato možeš pokušati prodati svoju odjeću i tamo.

 

 

4.Facebook grupe za prodaju odjeće
Još jedno odlično mjesto za prodaju ili kupnju odjeće su privatne Facebook grupe. Zaista postoje raznorazne grupe gdje se prodaje odjeća i obuća, a u njima su tisuće i tisuće članica tako da je nemoguće da nećeš naći ono što tražiš ili prodati nešto što ti već dugo stoji u ormaru.

Kupovina cipela Kako potrošiti manje novaca dok si u shoppingu? Bitno je da NIKAKO ne radiš jednu stvar prije kupnje

Outfit Odjeća koju bi trebali kupovati u većoj veličini od one koju inače nosimo

online shopping online prodaja prodaja odjeće stranice za prodaju njuškalo moje krpice facebook

Još vijesti