0

Može li uopće odjeće biti previše? Prvi odgovor koji bismo odmah ispalili je 'neee, nikako', ali nekada situaciju ipak treba pogledati realno i objektivno. Divimo se djevojkama koje ne kupuju stvari koje im ne trebaju, ali mi nismo jedni od tih, a nisi ni ti ako si kliknula na ovaj članak.

Shopping je zabavan i terapeutski, ali stvari mogu jako brzo izmaknuti kontroli, pogotovo kada su velika sniženja. Odjednom se nađemo s 10 vrećica u rukama i stvarima koje zapravo uopće nemamo gdje nositi i koje uopće nisu naš stil. Ali bile su na sniženju i činilo se kao dobra ideja iskoristiti super priliku i uzeti ih. Par puta tako i nećeš se više moći snaći u ormaru jer će biti pretrpan – i to stvarima od kojih pola nisi nikada ni stavila na sebe niti to planiraš. Imaš li ti previše odjeće u ormaru? Ako se pronalaziš u ovih 13 opisa, vrijeme je za veliko čišćenje ormara i suočavanje sa svojim problemom shopping manijaka.

1.Neka odjeća u tvom ormaru još uvijek ima etikete na sebi
Jer jednostavno nisi imala vremena skinuti ih, budeš kada ćeš to nositi. Jednog dana.

2.Ima komada koje kada izvučeš nisi ni znala da ih imašNi ne sjećaš se kada si to kupila.
3.Redovito ideš u shoppinge svakih mjesec ili dvaKako odoljeti kada ti uvijek nešto zapne za oko i baš ti to treba.

4.Uvijek pronađeš izgovor za kupiti neštoAli...ali... nemam još haljinu u baš toj nijansi plave. Imam u drugih 7 nijansi, ali ne i u toj.

5.Imaš potpuno iste komade odjeće, ali u nekoliko različitih bojaAko ti nešto super stoji i dobre je kvalitete, ovo se čini kao dobro ulaganje, zar ne?

6.Čuvaš određene komade za 'posebnu prigodu'Za dan kada ćeš izmršaviti, za dan kada ćeš imati neko svečano događanje, za dan kada ćeš ići na koncert, za dan kada će biti hladno, ali i toplo....

7.Ne možeš do kraja zatvoriti ormarKao da je to bitno!

8.Uvijek ti treba još samo jedna vješalica – i tako stalnoNikada previše vješalica.

9.Imaš redovito osjećaj da nemaš ništa za odjenutiSvako toliko sjediti očajno ispred ormara nešto je u čemu se pronalaziš.

10.Svi se uvijek čude tome koliko odjeće imašKada i drugima postane jasno da imaš puno odjeće, znak je to za uzbunu.

11.Uvijek znaš gdje su i kada najbolja sniženjaNitko nije informiraniji od tebe po tom pitanju.

12.Kada odlaziš na putovanje, uvijek se vratiš s novom odjećomNeki kupuju ukrasne dekoracije kao suvenire, ti kupuješ odjeću.

13.Nemaš puno novaca, ali za odjeću se uvijek nađeNije ti problem uštedjeti na drugim stvarima jer znaš da te čeka ona divna majica!

Pogledajte još:

Komadi odjeće koji izgledaju lijepo i kul, ali su u realnosti noćna mora za nositi! Našli smo ih čak 10

Kupovina odjeće u second hand dućanima: DA ili NE? Mladi imaju različita mišljenja o njima

Kako u malom ormaru napraviti više mjesta za odjeću? Treba ti samo nekoliko limenki bilo kojeg pića

odjećashopping manijakpreviše odjećeovisnik o shoppingu

36.473
članova EKIPE

Postani i ti dio EKIPE! REGISTRIRAJ SE!