Premala haljina

Ova djevojka je doživjela onu lošu stranu online shoppinga – stigla joj je haljina koja je ekstra mala, a podsjeća kao veličina odjeće za lutke. No, kada ju je obukla, u potpunosti je promijenila mišljenje!

Svi mrzimo onaj osjećaj kada naručimo neki dobar odjevni komad online, ali kada on stigne, u potpunosti se razočaramo. Pogotovo kada je u pitanju premala veličina, a isto to je mislila i ova cura koja je naručila haljinu misleći kako će stići u normalnoj veličini.

 

@lucymcneillx

 

♬ original sound - Niana Guerrero

 

Djevojka se u potpunosti iznenadila kada je vidjela što joj je stiglo. Haljina koju pokazuje u videu izgleda kao haljina za lutke! Međutim, mišljenje je u potpunosti promijenila kada ju je obukla. Očito je da je u pitanju haljina s velikom količinom elastina te da je namjerno tako napravljena s obzirom na to da je i dosta prozirna, pa je potrebno staviti nešto od ispod.

 

@lucymcneillx Reply to @user125002793 ♬ More Than Friends - Aidan Bissett

 

No, haljina joj na kraju izgleda preslatko, pogotovo s ovom kombinacijom koju je stavila ispod nje, tako da je na kraju krajnji rezultat i više nego dobar. Prvi dojam haljine ju je uspio prevariti!

Slika nije pronađena Varke web shopova: Kada vidiš modele u ovim pozama, odjeća koju reklamiraju ti sigurno neće dobro stajati

haljina online shopping sok premala veličina

Još vijesti