Slika nije pronađena

Većina nas nema novaca za dizajnerske torbe, iako sigurno modne entuzijastice sanjaju o tome da jednog dana imaju nekoliko komada. Jedne od najpoznatijih i najluksuznijih dizajnerskih torbica su one brenda Hermes, točnije, njihova Birkin torbica.

Možda nemamo novaca za originalnu Birkin torbu, ali zato je tu Mango uskočio i napravio vrlo sličan dizajn, i naravno, čim je došla, ljubiteljicama mode nije mogla promaknuti sličnost. Iako je tek stigla na police, već je postala glavni dodatak na Instagram fotkama influencera. Osim što izgledom jako sličini na Birkin torbicu, dovoljno je velika da ti u nju stanu sve stvari, a i izgleda dobro na sve kombinacije, bilo one svakodnevne ili kada se malo više spremiš.

Dolazi u različitim bojama – crnoj i smeđoj, ali i u različitim veličinama. Nisu svi fanovi velikih torbica, a zato ovu možeš nabaviti u i mini verziji. Bit će teško odlučiti koja izgleda bolje! Ima onaj specifični krokodilski uzorak zbog izgleda skupocjeno.

Možeš ju nositi na kratkim ručkama ili staviti remen ako želiš prebaciti preko ramena. Ima baš sve! Postalo je prije nekoliko godina skroz u redu nositi odjevne komade ili modne dodatke koji izgledaju malo više fensi na obične kombinacije poput traperica ili čak trenirke.

Pogledajte još:

Kakve će se cipele nositi ove jeseni, a kakve su out? 4 modela koje nitko više ne želi i 3 koja se nose

Najčešće greške koje rade niske cure kod odabira odjeće – izbjegni ih tako da ti svaki outfit izgleda bolje

Vraćaju se traperice koje su bile hit 2000-ih: Tri modela trapki koja će se nositi ove jeseni

torba birkin torba mango modni dodatak

Još vijesti