Balenciaga torbe

Balenciaga ponovo oduševila sve, ali ne na tako dobar način kao što to inače radi. U pitanju su torbe, ali ne onakve kakve očekujemo jer, moramo priznati, sve su iznenadili ovim modelom.

U sklopu zimske Balenciaga kolekcije za ovu godinu, osim razne odjeće, u ožujku su na reviji predstavili i nove Balenciaga modele torbi koje su tek nedavno puštene u prodaju. Ove torbe su sada izazvale ogromnu reakciju svih na društvenim mrežama jer u pitanju nisu obične torbe već one koje izgledom podsjećaju na vreće za smeće.

 

 

I zaista su bile inspirirane vrećama za smeće jer izgledaju gotovo identično kao one koje kupujemo u običnom dućanu za kućanstvo. Te torbe dolaze u čak tri boje tako da su dostupne u bijeloj, crnoj i plavoj! No, ono što je sve najviše razljutilo je cijena ovih vreća za smeće. U pitanju je cifra od 1790 dolara kako navodi Daily Hive, što je u kunama otprilike oko 13 100.

 

 

 

 

Zbog ovih torbi je pokrenuta prava rasprava, a prema njoj očito je kako nitko ne odobrava cijenu ovih torbi, isto kao i njihov izgled jer tko bi želio nositi vreću za smeće po ulici. No, kako svaka roba ima svojeg kupca, sigurni smo da će tako imati i ove torbe. Oni pravi ljubitelji mode i modnih trendova će sigurno posustati i kupiti ove neobične vreće za smeće!

Balenciaga modna revija Poznati modni brend šokirao novom modnom revijom, a to sve zbog jednog detalja

Slika nije pronađena Kroksice ili voliš ili ne – a sada dolaze i u modelu štikli! Balenciaga predstavlja kroks štikle

balenciaga modni dodatak torba Vreća za smeće vrtoglava cijena Moda zimska kolekcija

Još vijesti