1

Kako visoke djevojke vode borbu kod pronalaska odjeće, takvu borbu vode i one niske djevojke pogotovo kada su u pitanju traperice i njihova dužina. Zbog toga se zna dogoditi da često više niti ne prate koje greške rade, a modne kombinacije bi izgledale puno bolje kada bi se izbjegavale ove greške koje rade niske cure.

Zaista je teško pronaći neki odjevni komad koji je dobar, udoban i lijep, a da ne predstavlja apsolutnu noćnu moru svim niskim curama. To je ujedno i najčešći razlog zbog kojeg se niske djevojke više ni ne žele truditi pronaći nešto što im se sviđa, a da im odgovara, pa često rade pojedine greške zbog kojeg izgledaju još niže i sitnije nego što zapravo jesu. Ako si ti ta niska cura, pokušaj izbjeći ove najčešće greške i sve modne kombinacije će ti odmah izgledati puno bolje!

1.Visoke čizme


Foto: sophiadorena / Instagram

Visoke čizme su zaista prekrasne, pogotovo ako se dobro iskombiniraju, ali one definitivno nisu za niske djevojke. Upravo zato jer su visoke, pa znaju doprijeti i iznad koljena, dodatno skrate onu curu koja je i inače niska. Tako da su visoke čizme big no…

modamodne greškeniske curesavjetimodne kombinacije

36.506
članova EKIPE

Postani i ti dio EKIPE! REGISTRIRAJ SE!