štikle

Nećemo nositi štikle baš svaki dan, ali kada se ide vikendom van ili kada imamo neku posebnu priliku, puno će cura radije birati cipele na petu nego one ravne. Tri se modela izdvajaju kao glavna za ovu godinu.

Štikle neće nikada izaći iz mode, uvijek će se cipele na petu nositi, samo je pitanje kakvi su modeli u kojem trenutku hit. Jesu li to one koje idu u špic, na tanku petu, široku petu, jednobojne… opcija ima milijun, a ove godine kada ćeš birati koje štikle obuti, posebno se fokusiraj na tri modela jer oni će biti u modi. Jedan se model već izdvojio i sigurno si ga vidjela posvuda, a to je tek početak.

1.Štikle sa šljokičastom mašnicom

Ovakve si štikle do sada već sigurno na Instagramu vidjela milijun puta. Svi su apsolutno ludi za njima, a kako i ne bi bili, pogledaj ih samo. Kada njih obuješ sve drugo pada u drugi plan. Glavni su dio outfita i svima će pogled bježati na tvoje noge. Garantirano! Ako želiš biti princeza te večeri, s ovakvim modelom ne možeš pogriješiti.


2.Štikle s petom koja je u nekom drugačijem obliku

Pete koje su u nekom neobičnom obliku, koji nije tipičan za štikle, još su jedan trend koji se najavljuje za ovu godinu, piše Glamour. Kakav god da je oblik, a da nije obična tanka peta, prolazi. Ako izgleda drugačije, to je to. Pogotovo ako šljokice nisu tvoj stil, jer one su definitivno glavni trend ove godine.

3.Štikle koje imaju što više šljokica

Sandale s remenčićima punim šljokicama, detalji koji su šljokičasti ili pete koje će se presijavati kada te god obasja neko svjetlo, to je glavna tema u svijetu štikli koja će se nositi 2022. godine. 'Dosadne' i jednostavnije štikle su ove godine u drugom planu.

Pogledajte još:

Nova formula za outfit koja će biti hit ove godine: Nose se kargo hlače, ali uz ovakvu obuću

Kakve će traperice biti u trendu ove godine? S ovih 6 modela nećeš pogriješiti

Jeftini komad odjeće zbog kojeg će tvoji zimski outfiti izgledati skupo i luksuzno - imaš li ga?

Štikle cipele na petu trend 2022.

Još vijesti