Slika nije pronađena

Svatko ga čita na svoj način i misli da je u pravu, ali samo je jedan oblik točan i iz ASOS-a su otkrili koji. Više nema zabune.

Toliko naručujemo svi s ASOS-a, a ispada da ne znamo niti točno pročitati njegovo ime. Ovo je samo jedan od brendova oko kojeg se ljudi muče jer nisu sigurni kako se čita. Postoji još puno njih za koje smo naknadno saznali da ih cijelo vrijeme čitamo pogrešno. Sve ovisi o tome odakle je neki brend, koja je njegova zemlja porijekla – po tome će se odrediti kako se čita. Jer neki iako su globalno popularni, nisu engleski niti američki i onda se i drugačije čitaju. ASOS svi znamo da je britanska stranica, i po tome čita se 'ejsos'.

Iako je ta objava od prije nekoliko godina, i dan danas ga mnogi izgovaraju pogrešno, pa nije loše podsjetiti se. To je jedan od brendova čije ime dosta muči ljude i postoje dvije grupe koje su podijeljene oko toga kako se čita. Sada znamo koja je pobijedila! Iako ga danas svi znamo kao ASOS, prije puno godina, 2000. kada se tek pojavio, zvao se AsSeenOnScreen, piše Tyla, i po tome je i nastala skraćenica pod kojom ga znamo danas.  

Pogledajte još:

Iz naprijed su normalne, ali onda kada se okreneš… Ove hlače s Asosa zbunile su kupce, zbunit će i tebe

Od Nutelle preko Zare do Samsunga: Popularna imena brendova koja svi izgovaramo krivo!

[OPREZ] Imena ovih celebova nemojte guglati ni pod koju cijenu – mogli bi to skupo platiti!

asos kako se čita pogrešno čitamo pravilan izgovor

Još vijesti