Galerija Patricia Baradić - 4 Patricia Baradić - 1 Patricia Baradić - 2 +3 Patricia Baradić - 3

Patricia Baradić je cura koja ime fenomenalan stil i čiji odjevni komadi uvijek dobivaju hrpu upita gdje ih je kupila. Tijekom zime nam je pokazala različite kapute na svom Instagramu, ali jedan je posebno zapeo za oko.

Patricia će uvijek zapeti za oko sa svojim outfitom ili barem nekim komadom unutar outfita. Izgleda uvijek tako dobro da i drugi požele komade koje ona nosi. Dobiva konstantno upite odakle je svaki komad koji nosi, a u posljednjoj je objavi otkrila za koji ju to kaput cure ne prestaju ispitivati. Iako ga nosi cijelu zimu, kada ga god objavi, dođu upiti. Radi se o dugačkom kaputu koji izgleda kao kombinacija običnog kaputa i teddy kaputa. Sladak je i baš ono što se novi ove sezone.

 

 

 

 

Patricia je već poznata po tome da na Asosu pronalazi top ulove, a to je situacija i s ovim kaputom. Našla ga je tamo, a da bude curama lakše, u posljednjoj je objavi podijelila i šifru proizvoda da ga lakše nađemo. Dobra je vijest da kaputa ima za kupiti ako se i tebi svidio. Radi se o Asosovom brendu Asos Design.

 

 

Nažalost, cijena mu je dosta visoka, a kvalitetom neće oduševiti cure koje vole da im kaputi sadrže što više vune. Kod kupovine kaputa je bitno da imaju u sastavu što više vune jer ih to čini kvalitetnima i toplima. Ovaj je više tu da bude lijep i da ti outfite učini lijepima.

Olivera Orsić Influencerica Olivera Orsić je otkrila parfem o kojem se ne priča, a za koji dobiva brdo komplimenata

Kylie Jenner Kylie Jenner kad se skinu filteri i photoshop – širi se fotka kako joj zapravo u realnosti izgleda lice

Patricia Baradić kaput zimski kaput Moda poželjan kaput asos influencerica

Još vijesti