Asos

Naručivanje s Asosa ti sigurno nije nepoznato. Hrpa ljudi od tamo naručuje odjeću, a sada se društvenim mrežama širi jedan trik uz koji ćeš i uštedjeti nešto novaca. Neki već znaju za njega, ali neki tek sada čuju prvi put za ovo.

Uvijek smo tu za neki dobar trik, a pogotovo ako će nam pomoći uštedjeti nešto novaca. Ukoliko naručuješ na Asosu, onda trebaš znati za ovo. Čak i da ne naručuješ često, pohrani si ovu informaciju negdje u mozgu jer će dobro doći bilo kad. Domaća influencerica Slaki Palaki je ona kojoj trebamo zahvaliti jer nas je podsjetila na ovaj trik. Nije to nikakva novost i mnogi to već rade kada naručuju, ali ne znaju svi za njega. Nije svejedno koju valutu odabereš kada kupuješ na ovoj stranici.

U shoppingu KVIZ: Jesi li shoppingholičarka?

S obzirom da se sada kod nas koriste euri, bilo bi ti vjerojatno logično staviti na eure, da ti bude lakše pojmiti koliko nešto košta. E pa to je krivo! Tako stvari koje naručuješ zapravo platiš više. Kada kreneš shoppingirati na ovoj stranici, prvo prebaci valutu na britanske funte.

@slakipalaki

You are welcome! 🫶🏻✌🏻

♬ sure thing - luana maia

 

Tako će ti ispasti jeftinije! Možda će ti biti teško skužiti koliko što zapravo košta kada je u funtama, ali uz pomoć Googla ili kalkulatora to možeš lako preračunati u eure. Razlika između kupovine u eurima naspram kupovine u funtama nije zanemariva i može se uštedjeti prilično novaca. Isplati se prebaciti se na funte! Ukoliko ne vjeruješ, možeš ovu teoriju lako i sama provjeriti.

Ponuda jesenskih jakni u dućanima: Izdvajamo ti 15 modela koji su nam zapeli za oko Jesenski outfit Jesenska jakna iz Stradivariusa Jesenska jakna iz Stradivariusa +12 Jesenska jakna iz Stradivariusa

asos naručivanje s asosa hack trik za uštedjeti novac kod naručivanja s asosa

Još vijesti