Asos

Well, iskorištavali smo sistem dok se dalo, a sada je s tim gotovo. Već neko vrijeme cure iz Hrvatske imaju trik kako s Asosa naručivati, a da narudžba ispadne malo jeftinija, ali ti su dani sada iza nas.

Od sada ćeš dva puta razmisliti prije nego nešto kupiš s Asosa. Ova poznata web stranica mnogima je jedna od omiljenih destinacija za shopping jer ima toliko izbora i puno brendova kojih kod nas nema za kupiti. Asos je prvo sve razočarao kada su uveli da se povrat mora plaćati i kada su podignuli cifre do kojih treba doći kako bi se osigurala besplatna poštarina, ali cure su i preko toga prešle.

Maturalna haljina Trendovi u svijetu maturalnih haljina: 7 stilova haljina koji se nose ove maturalne sezone

Sada je stigla još jedna promjena i tu će mnogi možda ipak stati ili barem smanjiti naručivanje. Kada smo do sada naručivali iz Hrvatske bio je raširen "hack" da se cijene pri naručivanju stave u funte, a ne u eure i tako bi narudžba ispala znatno jeftinija. Sada toga više nema!

Kada po novom ideš kupovati na Asosu, više ne možeš birati valutu u kojoj ćeš kupovati jer čim označiš da si iz Hrvatske, on će automatski kao tvoju valutu staviti euro. To znači da će sada sve postati skuplje i to će sigurno dobar dio kupaca odvratiti od stalne kupnje. Nije razlika u cijeni u par eura, već puno puno više i naravno da se mnogima to ne sviđa. Zato ako primijetiš da ti se odjednom sve čini skuplje, ovo bi mogao biti razlog.

Klasici za proljeće koje je uvijek korisno imati u ormaru: 16 komada koje ćeš najviše koristiti Anđela Šimunović Traperice ravnog kroja Fora sunčane naočale +13 Sako

asos promjena shopping kupovina u eurima na asosu hack za kupovinu na asosu proći jeftinije više ne radi iz hrvatske

Još vijesti