essence korektor

Zašto ne potrošiti neki proizvod u potpunosti do kraja ako se može? Često zbog nepraktičnosti pakiranja bacimo itekako puno proizvoda. Zato redovito razrezujemo kreme kada se nalaze u tubama, kako bismo potrošili i zadnju mrvicu, a evo kako potrošiti i zadnje mrvice korektora.

Nema bacanja proizvoda za šminkanje. Osim ako im je istekao rok trajanja, onda ih definitivno trebaš baciti. U drugim slučajevima, kada ti se čini da si ga potrošila do kraja, ali vidiš da ga ima još, samo ne znaš kako doći do njega, uvijek postoji način. Čak i s korektorom. Postoji trik koji funkcionira na nekim korektorima, a možda će i na tvojem. Nije naodmet znati za ovaj makeup hack.

@essence.cosmetics

Concealer hack ##essencecosmetics ##concealerhack ##makeup ##concealertutorial

original sound - essence cosmetics

Kada dođeš do one faze kada s četkicom ne možeš izvući više proizvoda iz pakiranja, ali vidiš da ga očito još ima, iz Essencea su otkrili što napraviti umjesto da ga baciš. Samo s pincetom treba izvući plastiku na vrhu! Tako jednostavno. Četkica će ti onda moći doći do više proizvoda u pakiranju i imat ćeš sigurno korektora za korištenje za još neko vrijeme. Ta plastika na vrhu služi kako ne bi na četkici ostalo previše proizvoda, da se ne razbacuje, ali u ovom slučaju, kada imaš još malo korektora, sprječava te da dođeš do ostatka.

Pogledajte još:

Maskara će ti dati više volumena i dužine ako ju koristiš na ovaj malo drugačiji način

Nema bacanja ni kapljice! Jedna je cura otkrila hack kako izvući sav puder iz bočice kada je na samom kraju

Proizvod za uređivanje obrva koji odjednom svi koriste – a zapravo je za kosu

korektor potrošiti korektor makeup hack

Još vijesti