Slika nije pronađena

Koliko god zvuči nemoguće, moguće je. Ova petogodišnja djevojčica je make-up artistica koja već sada šminka bolje nego brojni stariji make-up vizažisti. Ima zajednički profil sa svojom mamom na TikToku gdje objavljuju čudesa koja izvodi ova djevojčica.

Kassie je djevojčica koja je stekla ogromnu popularnost na TikToku zahvaljujući svojem talentu. Naime, ova petogodišnjakinja je već sada izvrsna šminkerica, a to dokazuju i video koje objavljuje zajedno sa svojom mamom na njihovom TikTok profilu. Make-up lookovi koje napravi su apsolutno nevjerojatni, a mama joj je glavni model na kojem vježba svoj talent. Objavile su već nekoliko videa gdje pokazuju starije snimke u kojima Kassie još kao mala beba kreće s prvim koracima šminkanja gdje su joj modeli upravo članovi njezine obitelji.

Vidljivo je kako je još kao beba primila blender u ruke i razmazivala puder, pa nije ni čudno što sada s 5 godina već napravi kompletan make-up! Kao što je nevjerojatno nama, nevjerojatno je i brojnim njihovim obožavateljima koji još uvijek ne vjeruju kakav talent Kassie ima: 'Ona će biti zvijezda', 'Šminka puno bolje od mene', 'Nevjerojatna je, zarađivati će više novaca nego većina odraslih' – napisali su obožavatelji u komentarima.

Upravo zbog svojeg nevjerojatnog talenta, Kassie je možda i najmlađa make-up vizažistica na svijetu koja već sada, s 5 godina, uspijeva napraviti kompletan make-up bez pomoći i to na razini svjetskih šminkera.

Pogledajte još:

Pravila za šminkanje koja su tu da se krše – ovih 7 ne trebaš slijediti i svejedno ćeš izgledati super

Proizvod za šminkanje na koji se baš nikako ne isplati davati puno novaca – cijena tu ne igra ulogu

Promijeni svoj oblik lica samo uz pomoć šminke: 7 načina šminkanja koja će ti u tome pomoći

šminka make up petogodišnjakinja šminkerica

Još vijesti