Slika nije pronađena

U redu je tu i tamo dozvoliti samima sebi da se počastimo nečim skupljim što već dugo vremena gledamo. Bilo da je to komad nakita, odjeće, obuće, frizura, šminka, knjiga ili bilo što drugo, kada trebaš sama sa sobom proslaviti neku pobjedu, razbacaj se. Ili ako imaš hrpetinu novaca, to mogu biti i ove cipele.

Neke su stvari previše ekstravagantne da bi ih većina nas mogla imati. Dobar su primjer najskuplje cipele na svijetu. Gucci torbice ili Chanel nakit nisu ništa naspram ovih cipela. Što po cijeni, što po kiču. Kako bi izgledale najskuplje cipele na svijetu? Sigurno zamišljaš neki lijepi i elegantni model, nešto što bi Pepeljuga nosila na bal. Pa ipak, najskuplje cipele na svijetu izgledaju ovako.

I koštaju 13 milijuna dolara. Sitnica! Za neke će ove cipele biti ipak malo previše, ali tko želi biti super poseban, u ovima bi uživao. Osim što su najskuplje, postoji samo jedan par tih cipela na svijetu. Cijena je takva zbog materijala od kojih su napravljene, a to su zlato i dijamanti. Dizajnerima je trebalo 9 mjeseci da ih kreiraju, a njihov je kreator Jada Dubai and Passion Jewellers. Jada Dubai je inače dizajnerska tvrtka koja dizajnira samo cipele s dijamantima. Htjeli su napraviti neke koje će biti još više posebne i u čijoj će izradi koristiti rijetke dijamante - i tako su nastale ove cipele.

Cipele imaju i ime i zovu se 'The Passion Diamond Shoes'. Nakon hrpe prototipova i ispravljanja i mijenjanja detalja, ovo je konačni rezultat. Čak su i natpisi dizajnera u unutrašnjosti cipele napravljeni od pravog zlata.

Pogledajte još:

Šest hackova za lakše preživljavanje cijele maturalne večeri u najdražim štiklama

OMG Može li gadnije od toga? Štikle od 'ljudske kože' postale viralni hit

Tips & Tricks: Od sada možeš saznati jesu li štikle udobne ili ne i bez isprobavanja

Štikle najskuplje cipele cipele the passion diamond shoes dijamanti zlato

Još vijesti