pepeljuga cipele

Poznatije pod nazivom 'Pepeljuga cipele', šljokičasti model s mašnicom trenda već neko vrijeme. Izgledaju apsolutno predivno, ali kako se radi o markiranim cipelama i cijena im je apsolutno visoka. Njih si nismo mogli priuštiti, ali zato nas spašava Zara!

Štikle koje su osvojile djevojke! Apsolutno su predivne. Sigurno si već i ti vidjela ove modele u različitim bojama koji non stop iskaču na Instagramu. Za sve girly djevojke, ovo je sigurno nešto u čemu se mogu zamisliti i što bi vrlo rado nosile. Pogotovo primjerice na maturalnu! Zamisli da imaš ovakve cipele, bile bi fokus cijelog outfita. Ono što nas je većinu sputavalo da ih i kupimo je cijena.


štikle


Foto: Instagram - vivian._.bb


outfit


Foto: Instagram - styledbyellieb


Radi se o cipelama brenda Mach & Mach, za koji iako nisi čula, je dizajnerski brend i cijene su im prilično visoke. Originalne ove cipele koštaju skoro pa 8000 kuna, što nije baš mnogima u budžetu. Iako su predivne i rado bismo ih u svojoj kolekciji, ne dolazi u obzir. Sve do sada! Zara je ovaj popularni trend napravila na svoj način i ponudila ga po daleko prihvatljivijoj cijeni. I oni sada imaju 'Pepeljuga štikle', naravno, ne identične kao original, ali to je to.


štikle


Foto: Instagram - itshaills


Nemaju šljokičasti remenčić koji se veže oko noge, kao što ima original, ali imaju prepoznatljivu mašnicu, i dolaze u neodoljivim bojama poput kraljevsko plave, ljubičaste i klasika – crne. Niti ne smiju biti previše iste jer bi u suprotnom vjerojatno pokupili tužbu od Mach & Mach. Ali i ova verzija će sigurno zadovoljiti one koji bi ih rado nosili. Nisu niti Zarine cijenom baš pristupačne, daleko od toga, ali je ipak realnija. 500 kuna koliko koštaju je i dalje nekima previše za štikle, ali ako ti trebaju za neku posebnu prigodu gdje trebaš zasjati, ovakve će cipele dati točku na 'i' svakom outfitu.

Pogledajte još:

Proljeće je vrijeme za kožne jakne – ove se godine ne nose obične! Hit su ova 4 modela

Cura je ostala zbunjena zbog hlača iz Bershke – evo zašto ne staneš uvijek u veličinu koju inače nosiš

Najbolje štikle za one koji ne znaju hodati u štiklama – u ovih 5 modela nećeš slomiti nogu

zara pepeljuga štikle cipele Štikle

Još vijesti