Slika nije pronađena

Štikle nisu najudobnija obuća na svijetu, ali uz neke hackove, možeš ih učiniti malo udobnijima i ugodnijima za nošenje. Nije teško i ne treba ti ništa ludo.

Bilo da trebaš ići na neko svečanije događanje, voliš nositi sandale ili druge cipele na petu i svaki dan ili koji god drugi razlog imala za nošenje štikli, ovih će ti nekoliko trikova sljedeći put u njima učiniti ugodnijim. Jedna je modna influencerica, Hadia Ghaleb, na TikToku u kratkom videu podijelila čak 3 korisna hacka za nošenje štikli, a sva su tri jako jednostavna za isprobati i sve što ti treba za njih sigurno već imaš doma. Svaki će hack riješiti drugi problem sa štiklama. Sve što ti treba za sva tri su: vazelin, šampon za suho pranje i rašpica.

Trik broj 1: Kako da ti se noga manje kliže u štiklama
Jedan od problema s kojim se susrećemo kada nosimo štikle je da je sve super dok smo na mjestu, ali kada krenemo hodati, noga nam krene kliziti prema naprijed. Kada se nose otvorene sandale na petu, nemoguće je staviti bilo kakav uložak koji će to spriječiti, a da se ne vidi. Ali zato je tu šampon za suho pranje koji će ti pomoći. Samo unutrašnjost cipela našpricaj šamponom.

@hadiaghaleb

Does your ##heels hurt? ##shoes ##fashion PonDeReplayDanceChallenge x tsompathegoat - tsompathegoat

Trik broj 2: Đon štikli ti se kliže
Kada riješiš problem noge koja se kliže, može se još uvijek pojaviti drugi 'klizavi' problem, a to je đon cipela koji je toliko sklizak da samo što ne padneš svaki put kada hodaš, pogotovo nizbrdo. Za riješiti ovu situaciju trebat će ti rašpica. Navodno samo trebaš porašpati đon štikle na prednjem dijelu i to je to.

Trik broj 3: Bole te noge dok nosiš štikle
I zadnji trik koji je podijelila je jedan koji će ti pomoći da te noge manje bole kada nosiš cipele na petu, pogotovo ako imaš neki par koji ti je mrvicu preuzak. Na dijelove stopala gdje te cipele smetaju ili gdje te najviše smeta/boli dok ih nosiš, samo namaži vazelina i nemoj štedjeti.

Prejednostavno!

Foto: TikTok/ Shutterstock.com  - Kaspars Grinvalds

M.T.

Pogledajte još:

Novi hrvatski brend neobičnih torbi i preslatkih natikača - Piki Poma! [FOTO]

Kako u malom ormaru napraviti više mjesta za odjeću? Treba ti samo nekoliko limenki bilo kojeg pića

Nema bacanja ni kapljice! Jedna je cura otkrila hack kako izvući sav puder iz bočice kada je na samom kraju

Štikle cipele nošenje hack udobnije tiktok

Još vijesti