Crno sjajilo za usne

Sjajila za usne trendaju već nekoliko mjeseci i postali su must have koji cure moraju imati u svojoj kozmetičkoj torbici! Vratio se nakon što su mat ruževi dominirali godinama, a u moru sjajila koji su danas dostupni, ovaj se posebno istaknuo.

U posljednje vrijeme jedna kombinacija na usnama je djevojkama postala neodoljiva – radi se o kombinaciji mat ruža i sjajila, a ako se boje dobro kombiniraju, završni rezultat može izgledati fenomenalno! Isto je napravila i ova djevojka s TikToka, ali je ona umjesto običnog sjajila odlučila isprobati novo sjajilo i to u crnoj boji! Ne samo da zvuči fenomenalno, već tako i izgleda, a njezinu kombinaciju na usnama želimo svi.

No, to crno sjajilo nije u potpunosti crno kao što neki misle, već daje taj neki tamniji ton i nijansu. Neki pratitelji ispod njezinog videa u komentarima su odlučili istaknuti tu činjenicu, a ova djevojka im je odgovorila: 'Kada to radite na golim usnama, vidjet ćete kako smanji ružičastu boju usana i potamni ju. Stvarno je cool!' – napisala je. Tako da ovo sjajilo nije u potpunosti crno, već daje neku tamniju nijansu sjajila. No, bez obzira na to, stvarno je fora i ističe se u moru drugih sjajila!

Pogledajte još:

Proljeće je vrijeme za kožne jakne – ove se godine ne nose obične! Hit su ova 4 modela

Cura je ostala zbunjena zbog hlača iz Bershke – evo zašto ne staneš uvijek u veličinu koju inače nosiš

Najbolje micelarne vode svih vremena: Ovih 7 ima tisuće i tisuće pozitivnih recenzija

ruž crno sjajilo kombinacija sjajilo Usne

Još vijesti