MIjenjanje boje ruža sjenilom

Šminkanje može biti izrazito zabavno, pogotovo kada si dovoljno odvažna okušati se u eksperimentiranju s proizvodima. Međutim, nije uvijek lako imati ogromnu kolekciju ruževa i sjajila u svojoj kozmetičkoj torbici.

Kendall Jenner Nikad se ne razmazuje: Kendall Jenner otkrila svoj omiljeni ruž za usne, ali i maskaru i puder

Sve što ti treba kako bi imala neograničenu količinu nijansi ruževa je jednostavan trik koji će ti omogućiti da promijeniš boju svojih ruževa po želji, a da pritom ne prljaš same ruževe. I da, osim što je ovo zabavno, izuzetno je ekonomično jer ti omogućuje da stvoriš nove nijanse bez potrebe za kupovinom novih proizvoda svaki put kad poželiš promjenu.

Jenni Martin Sjajilo za usne sa šljokicama koje izgleda nestvarno dobro postalo je hit na društvenim mrežama

Za ovaj trik nije ti potrebno ništa drugo osim osnovnog znanja o bojama. Dakle, ako znaš koju nijansu želiš postići i koje boje trebaš pomiješati, već si na pola puta do savršenog ruža.

@elenarachitskaya What do you think? Is it work or it will be better to buy just a new lipstick? #beauty #makeup #lipstick #lipsticktutorial #colortheory #colorcorection #colorcustomizer #changecolor ♬ original sound - Liam Conner


Cijeli postupak je izrazito lagan. Prije nego što počneš s nanošenjem ruža, dobro hidratiziraj svoje usne. To je važno kako bi ruž bolje prianjao i boja bila ravnomjernija. Zatim nanesi ruž kao što to obično radiš.

 

Sada dolazi zabavan dio, prije nego što se ruž potpuno osuši na tvojim usnama, nanesi malo sjenila za oči preko ruža. Odaberi nijansu sjenila koja će se lijepo složiti s bojom ruža i nanosi je laganim pokretima. Bitno je dobro blendati kako bi boje bile lijepo ujednačene po cijelim usnama. Za dodatnu definiciju usne obrubi olovkom neut

Ovaj trik nije samo koristan zbog svoje ekonomičnosti, već je i praktičan jer ti omogućuje da prilagodiš boje svojoj odjeći, make-upu ili čak raspoloženju.

Šminka za usne Kako doći i do zadnje kapljice sjajila ili tekućeg ruža? Uz ovaj trik nećeš baciti ni malo proizvoda

ruž mijenjanje boje ruža sjenilom sjenilo trik tiktok

Još vijesti