Slika nije pronađena

Converse su za novu liniju odlučili izaći izvan okvira i osmisliti prelude tenisice – i u tome su i uspjeli. U suradnji s brendom Chinatown Market kreirali su na prvi pogled obične bijele tenisice, ali koje su zapravo puno više od toga – imaju magiju u sebi!

Poznati brend tenisica Converse do sada je imao sve moguće i nemoguće dizajne, boje i uzorke na tenisicama. Kakve god poželiš kupiti, naći ćeš. Sada su izdali novu kolekciju i uspjeli ponovno oduševiti i to s tenisicama kakve još nismo vidjeli. Nova je kolekcija nastala u suradnji s Chinatown Marketom, a ono što se naizgled čine kao obične bijele starke, puno su više od toga. Kada ih nosiš po kući, bit će bijele, ali kada ih obuješ i izađeš iz kuće na sunce – one odjednom promijene boju i više nisu bijele, već postaju šarene.



S obzirom na to na kolikom su jakom svjetlu, toliko će i boje biti intenzivne. Ako je slabije, bit će pastelne, ali kada se svjetlost pojača, boje postaju jarke. Ta se transformacija događa vrlo brzo.





Nisu jednobojne, već imaju kombinaciju nijansi ružičaste, ljubičaste i narančaste boje. Naravno da se radi o limitiranoj kolekciji, zbog čega su i cijene malo više nego što je to slučaj inače s Converse tenisicama. Niske se prodaju po 95 dolara (oko 627 kn), dok su visoke mrvicu skuplje i cijena im je 100 dolara (oko 660 kn). U prodaji su od 20. srpnja što znači da ih već sada možeš kupiti.

Foto: Pexels/ Instagram

M.T.

Suradnja Harryja Pottera i Vansa je napokon tu! Znamo koje su cijene i gdje kupiti tenisice

Hack za čišćenje tenisica koji je jeftin i super djeluje! Kada ti bijele tenisice više nisu bijele napravi ovo...

Pa tko bi to nosio?! Ove tenisice ne bismo obuli ni u ludilu, pogledaj kako izgledaju

Pogledajte još:

moda boje novo tenisice starke šareno magično converse