Slika nije pronađena

Vans je imao suradnju s Harry Potterom, Converse je oduševio tenisicama koje mijenjaju boju kada u njima izađeš iz kuće, a sada je na red došao Nike da te osvoji. Oni su napravili suradnju sa serijom koja je trenutno apsolutni hit, ali to nije sve – tenisice imaju još jednu posebnost.

Otkad je izašla treća sezona Netflixove serije Stranger Things, ljudi ne prestaju pričati o njoj, obara rekorde, svi je gledaju. Nakon prvih tjedan dana kada je došla na Netflix, gledalo ju je više od 40 milijuna ljudi, a polovica njih je u samo par dana odgledala cijelu sezonu. Stranger Things je jedna od trenutno najpopularnijih serija pa ne čudi da je Nike odlučio upravo s njima napraviti suradnju na novom modelu tenisica.


Tenisice su za vikend predstavili na Comic Conu i od tada fanovi ne mogu dočekati da im dođu u ruke. Kada vidiš zbog čega su posebne, oduševit će i tebe. Na prvi pogled ne djeluju previše posebno, već kao obične sive sportske Nike tenisice. Ali! Ove tenisice možeš zapaliti kako bi otkrile skrivene poruke. Naravno, to ne znači da ih možeš baciti u vatru, već oprezno s upaljačem zapaliti sivu tkaninu od koje su napravljene. Osim toga, skrivene stvari mogu se pronaći i u drugim dijelovima tenisice, kao primjerice na gazištu. Tu je upisan tajni ruski kod koji su u seriji pokušali protumačiti Steve, Dustin i Robin.


Tenisice u prodaju dolaze 21. kolovoza na američkoj stranici Bait.

Foto: Bait/ Imdb

M.T.

Pogledajte još:

Netflixova serija oborila rekorde gledanosti – nova sezona je najgledanija na Netflixu ikad

Čiribu čiriba! Converse ima nove modele tenisica koji imaju magiju u sebi – oduševit će i tebe

Suradnja Harryja Pottera i Vansa je napokon tu! Znamo koje su cijene i gdje kupiti tenisice

Moda nike novo tenisice Stranger Things

Još vijesti