Slika nije pronađena

Djevojke su oduševljene gaćicama s najpoznatijeg online shopa ASOS-a. Radi se o menstrualnim gaćicama, koje osim što rade dobar posao, i izgledaju skroz dobro. Čine se kao jako dobro rješenje za one dane u mjesecu.

Brend donjeg rublja THINX kreirao je cijelu kolekciju donjeg rublja, točnije gaćica, napravljenih posebno za djevojke. Radi se o menstrualnim gaćicama koje kako tvrde mogu zamijeniti nošenje tampona i uložaka. Idealne su za kasnije dane mjesečnice kada ona više nije toliko jaka i obilna. Napravljene su od posebnog materijala koji upija mengu, ali istovremeno upija i neugodne mirise. Brend koji ih proizvodi tvrdi da mogu izdržati jednaku količinu koju bi mogao i jedan i pol tampon – dakle poprilično puno. Iako bi na prvu pomisao vizualizirala ovakve gaćice kao neki 'bablji' model, iznenadit će te njihov stvarni izgled. Na prvi pogled ne bi se nikako ni moglo reći da se ne radi o sasvim običnom komadu donjeg rublja. Mogu se kupiti u nekoliko različitih modela, ovisno što se kome više sviđa – tako ima izbora i za one mlađe, ali i starije.


Osim što su idealne za dane kada ti je mjesečnica već slabija, mogu se nositi i u danima kada je obilnija, kao dodatna zaštita uz onu koju već koristiš. Odlične su za situacije kao što su primjerice putovanja ili vježbanje, a mogu se bez problema i koristiti za preko noći.


S obzirom da njihovim nošenjem smanjuješ korištenje tampona i uložaka, one su eko-friendly. Prodaju se brzinom munje, a moguće ih je još uvijek kupiti na ASOS-u. Cijene se kreću ovisno o tome koji model odabereš, pa tako idu od 28 funti do 33 (od oko 221 kn do 260-ak kn). Sve modele i njihove cijene možeš pogledati na ASOS-ovoj službenoj stranici.


Foto: Asos/ Freepik

M.T.

Pogledajte još:

[OMG] Zašto opet kasni ta menstruacija? Saznaj kojih 5 stvari mogu utjecati na tvoj ciklus osim trudnoće

U šoku smo! Ovoliko vremena žene u prosjeku gube 'zahvaljujući' menstrualnoj boli

[LOL] Ljudi ismijavaju haljinu s ASOSA – uspoređuju ju s vrećom u kojoj se kupuje luk!

Donje rublje menstrualne gaćice gaće asos shopping menga

Još vijesti