emojiji

Jedan je novi hack izletio na TikToku, i ako već ne znaš za njega, vrijeme je da saznaš. Ako si osoba koja obožava neku boju, primjerice ružičastu, postoji jednostavan način kako možeš raznim emojima dati ovu nijansu.

Izgleda kao da je preko emojija stavljen filter u ružičastoj boji, a zapravo se samo radi o opciji koju ima iPhone, a koju ljudi ne koriste toliko jer niti ne znaju za nju. Ako nisi kopala po 'Postavkama', skroz je moguće da ti je ova opcija promaknula jer da bi ju našla, moraš znati što tražiš, nećeš samo tako lako nabasati na nju. Katarina Moguš redovito sa svojim pratiteljima dijeli kul opcije na iPhoneu za koje mnogi ne znaju. Ovo je jedna koja je posebna, a koja može učiniti tvoj život ružičastijim. Ili plavijim. Koja ti je god boja najdraža. Radi se o tome da možeš promijeniti boju emojija, i da ti dobar dio njih bude u toj nijansi. Ona je primjerice odabrala ružičastu/plavu i svi su joj poprimili te nijanse.

@katamogz #iphonehack #iphonetips #iphonetricks #iphonehacks #applehacks #appletips #appletricks #iphone13promax kiss of life - 🕸

Ovo će ti biti posebno slatko ako imaš neku estetiku koje se voliš držati u svim sferama života. U videu je pokazala korake kako točno doći to te vrste 'Postavki'. Nažalost, nismo sigurni da ovo mogu napraviti i korisnici Androida. Ali možeš pokušati potražiti imaš li takvu opciju. Kako bi i osoba kojoj šalješ emojije vidjela boju, mora također imati uključenu istu postavku. Ako nema, njoj će izgledati normalno. Pa čak i zbog toga, i dalje je ova opcija slatka, pogotovo ako voliš spremati screenove poruka i čuvati, izgledat će estetski slađe.

Pogledajte još:

Prije spoja lagao curi da je visok 190 centimetara – problem s visinom je riješio, ali je dobio puno hejtova

Influencerica je snimala svoje tijelo svaki dan – da pokaže koliko se ono mijenja iz dana u dan

Nova opcija na Netflixu olakšava gledanje serija i filmova – pogotovo za one koji se puno predomišljaju

boja iphone trik emotikoni emojiji

Još vijesti