Slika nije pronađena

Lijepo zamotane stvarčice usrećuju apsolutno svakoga, a najveći dio uzbuđenja je upravo taj misterij oko toga što se krije ispod ukrasnog papira.

Nakit je jedan od najčešćih poklona od početka vremena i za to postoji razlog, a budući da ovi dragocjeni predmeti mogu poprilično koštati, postali su i način izražavanja toga koliko vam je netko važan. Pitate se možda zašto je uopće nakit tako sjajan poklon za nekoga?

 

 

 

 Foto: Argentum


Ovo su samo neki od razloga zašto je nakit uvijek dobra ideja za poklon:

1. Rijetko tko sam sebi kupuje nakit.

 

 

 

Većina ljudi ima naviku povremeno se počastiti nečim posebnim ili si barem obnoviti neke osnovne stvari poput obuće, odjeće, torbe i kaputa. Međutim, postoje neke stvari koje jednostavno nisu na radaru većine ljudi, najviše zato što se smatraju luksuzom, a nakit je jedna od tih stvari. Nakit nije nešto na što se redovito troši novac – osim ako niste ekstremno bogati, imate opsesiju nakitom i bezbroj prigoda u kojima se možete ukrasiti njime. Baš iz tog razloga je lijepo s vremena na vrijeme dobiti nakit na poklon. Upravo činjenica što ovo nije svakodnevni poklon čini ga uzbudljivim i jedinstvenim.

 

 

 Foto: Argentum


2. Ima i sentimentalnu vrijednost.

 

 

 

Svašta se nekome može dati kao dar. Ipak, ne može se poreći činjenica da su neki darovi sentimentalniji od drugih. Stvari poput odjeće, obuće, kape i/ili kaputa su odlični pokloni, ali najčešće nemaju neko veće značenje. Međutim, u nakitu postoji nešto što ga čini zaista sentimentalnim. Možda zato što neki komadi predstavljaju vrlo važna razdoblja u životima ljudi, poput zaruka, vjenčanja, rođenja i/ili mature. Jedno je sigurno - nakit je nosiv predmet koji nije samo koristan i lijep, već ima i sentimentalnu vrijednost koja je nezamjenjiva.


3. Nakit je prikladan poklon za sve uzraste.

 

 

 

Jedna od najtežih stvari kod kupovine poklona je pronalazak nečega pogodnog za svaku dobnu skupinu, a onda još i to trčanje iz jedne trgovine u drugu – UŽAS! Nakit je super poklon za apsolutno sve uzraste, od novorođenčeta do starijih osoba. Lijepe, jednostavne naušnice ili narukvice za mališane, ogrlica s cool privjeskom za tinejdžere, a onda još cijeli asortiman opcija za mlade i odrasle osobe. Kad darujete nakit, vodite računa o tome što voli ta osoba. Voli li jednostavan ili upečatljiviji nakit, voli li boje, ali i u kojoj prilici bi joj dobro došao taj komad nakita – hoće li ga nositi svaki dan ili će ipak biti samo za neke posebne, svečane prilike.

 

 

 Foto: Argentum


4. Može biti personaliziran.

 

 

 

Iako većina nakita koji se poklanja već ima određenu sentimentalnu vrijednost, komadi nakita mogu imati i mogućnost personalizacije. Od imena i poruka do različitih simbola poput srca ili beskonačnosti koji nose određeno značenje. Na vama je samo da odaberete nešto što će na neki način označavati povezanost između vas i osobe kojoj kupujete nakit. Personalizirani nakit uvijek je hit.


5. Nakit je dugotrajan i pametna je investicija.

 

 

 

Većina poklona se ne kupuje zato što će i nakon nekog vremena biti vrijedni. Međutim, velika je prednost ako se u poklonu može uživati sada odmah, ali i u budućnosti. Nakit ima dodatni bonus toga što mu vrijednost ponekad može i porasti tijekom vremena – ovisi naravno o kojoj vrsti nakita se radi.

 

 

 Foto: Argentum


Narukvica, naušnice, ogrlica ili prsten – na vama je samo da oaberete što želite kupiti i kome to želite pokloniti, sebi ili dragoj osobi! Argentum vam donosi popust od 50% na srebrni nakit do 8. prosinca. Popusti se jednostavno ne propuštaju!

 

 

 

 

Prilog je napravljen u suradnji portala Teen385 i Argentuma.

Sponzorirani članak
Foto: Argentum

nakit Božić poklon popust Argentum