Slika nije pronađena

Promjene na Instagramu ne jenjavaju jer kako se čini, programeri i kreativni timovi su u punom pogonu. U samo mjesec dana ova društvena mreža je uvela dosta željenih promjena poput brisanja komentara te `Instagram priča`, a sada dolazi nova opcija.

Mnogi korisnici su godinama molili Instagram i upozoravali na to da žele opciju koja će im omogućiti spremanje već uređenih fotki kako bi ih kasnije mogli objaviti. Molitve su izgleda uslišene jer Instagram je upravo to i omogućio.

Sada će biti moguće spremiti fotku koju smo već uredili filterom, namjestili kontraste te se poigrali sjenama, a to se prije nije moglo čim bi se pritisnulo na opciju `back` (`natrag`). Korisnici će sada samo kliknuti na `save draft` (`spremi skicu`) te će im se fotka spremiti u slučaju da ju žele objaviti kasnije.


Sudeći prema pisanju tehnološkog portala Mashable, skice će se spremati u posebnu sekciju na Instagramu koja je odijeljena od već objavljenih fotki i videa. Glasnogovornica mreže rekla je kako će uvijek raditi sve onako kako korisnici žele i da im olakšaju.


Budući da su se mnoge željene promjene na Instagramu dogodile u manje od mjesec dana, svi su u iščekivanju s pitanjem iznad glave: što možemo očekivati sljedeće?


Izvor: Instagram/Mashable

Foto: Twitter

I.P.

Pročitajte još:

Konačno: Instagram uvodi opciju koju su svi čekali

Nekoliko savjeta kako da tvoj Instagram profil bude bolji

Još novosti: Instagram uveo zanimljivu opciju po uzoru na Snapchat

skice opcija instagram

Još vijesti