Slika nije pronađena

Svatko može imati neki svoj razlog zbog kojeg ne želi da osoba vidi da je poruka pročitana. Naravno, s WhatsAppom je to lako izvesti, s obzirom da možeš samo povući notifikaciju koja ti dođe i pročitati cijelu poruku bez da klikneš na nju, ali jedno što tako ne možeš je vidjeti i starije poruke u istom razgovoru. To je nekad ionako nebitno, ali nekada je itekako potrebno.

Nije neobično da nekada jednostavno ne želiš odmah odgovoriti na poruku koja ti dođe, ali ti znatiželja ne da mira i želiš ju pročitati, ali ne i seenati tu osobu. Na WhatsAppu to nije problem, ali postaje problem ako želiš pročitati poruku koja je došla, kao i nekoliko starijih iznad nje. Izgleda da je sada čak i to moguće. Ali nažalost, ovo neće moći napraviti svi. Ovisi sve o tome koji mobitel imaš. Ovaj hack moći će iskoristiti samo vlasnici iPhonea, i to novijih modela. Takvi, noviji, modeli imaju opciju nazvanu '3D Touch'.


Ako stisneš na chat s određenom osobom i držiš, na ekranu ćeš dobiti prikaz razgovora, bez da se pojavi 'seen'. Nećeš ovako moći vidjeti cijeli razgovor, ali ćeš moći zadnjih 10-12 poruka. I to je nešto. Jedino pazi, ako stisneš kao manijak, otvorit će ti se razgovor i pojaviti seen – što želiš izbjeći. Zato samo lagano. Kad pročitaš, jednostavno makni prst i razgovor će nestati s ekrana i vratiti te na glavni chat zaslon aplikacije.

Foto: Shutterstock.com - Alex Ruhl/ Giphy

M.T.

Pogledajte još:

Nema više dopkanja preko WhatsAppa ako imaš neki od ovih mobitela! Od sutra prestaje raditi na hrpi uređaja

Na WhatsApp stiže značajka koju ćete obožavati! Samouništenje je njezina glavna karakteristika

Došla je nova opcija na WhatsApp i tiče se grupnih razgovora - hoćeš li je aktivirati?

poruke nepročitano sadržaj hack dopisivanje whatsapp seen

Još vijesti