Slika nije pronađena

Ovaj četvrtak zabavljamo se gledajući još jedan challenge video na Hej! kanalu. Ovog puta, to je jedan zabavan makeup izazov koji je izvela Tea Pavičić.

Jeste li spremni za malo šminkanja? Četvrtak je, a na Hej! kanalu to je znak za dobru zabavu uz novi video. Opet se upoznajemo s novim licem, ovog puta to je još jedna youtuberica – Tea Pavičić. Ovo je ujedno i posljednje upoznavanje. Ako ti je promakao koji od videa upoznavanja, sve ih možeš pogledati na Hej! playlisti. Sada, prije nego što se baciš na gledanje njenog prvog videa, pogledaj što je Tea imala za reći o sebi.

Iako je Tea ljubiteljica mode i šminkanja, koliko se razumije u šminkanje njen dečko čije je ruke posudila za ovaj video? To ćemo ostaviti tebi da otkriješ. Tea je snimala 'Not My Hands' makeup izazov! Šminkanje tuđim rukama, s dodatnom komplikacijom – osoba koja te šminka sjedi iza tebe i ne vidi što radi. Krajnji rezultat? Totalni kaos i šminka posvuda – u ustima, u kosi, a najmanje na licu.

Nemoj se zaboraviti pretplatiti na Hej! kanal i stisnuti zvonce da ti stigne obavijest svaki put kada bude objavljen novi video. Gledamo ih utorkom i četvrtkom u 12 sati!

Foto: YouTube

M.T.

Pogledajte još:

Možeš li se ne nasmijati dok gledaš ovaj video? Čini se kao lagan izazov...dok se ne pojave krave i pilići

Šminkanje s Doroteom – i njenim psićem: GRWM video i upoznavanje novog youtube lica

[VIDEO] Koji su proizvodi iz DM-a ulov, a koji bacanje novca? Pokupovala je pola dućana i sve isprobala

Hej video youtube YouTube kanal hej! youtube tea pavičić

Još vijesti