Slika nije pronađena

Faks samo što nije krenuo, vrijeme je da svi oni koji kreću na prvu godinu saznaju što ih to stvarno čeka. Tea s Hej! kanala ima novi video koji će ti malo urušiti snove kada je u pitanju kako to stvarno izgleda studiranje.

Studiranje je uzbudljivo novo razdoblje koje samo što ti nije stiglo, a ti već razmišljaš kako će ti biti lijepo tih nekoliko godina i kako te čeka puno kul stvari. Što i je istina, ali ne u potpunosti. Ono kako zamišljamo faks da će izgledati i kako ga vidimo u filmovima je jedna priča, ono kako studiranje i život u novom gradu stvarno izgledaju je skroz druga priča. Tea je odabrala 10 situacija koje sigurno i ti zamišljaš na jedan način, a koje su u realnosti totalna suprotnost. Pogledaj što te čeka na faksu u ovom novom zabavnom videu na Hej! kanalu.

Je li ti sada još malo veći stres zbog početka faksa? Umjesto da se stresiraš, radije gledaj videe na Hej! kanalu. Pretplati se na kanal i stisni zvonce kako bi ti došla obavijest svaki put kada objave novi video. Ponedjeljkom, utorkom i četvrtkom u 12 sati čeka te ovdje nova doza zabave.

Foto: YouTube

M.T.

Pogledajte još:

VIDEO: 'Aplikacija mi bira odjevne kombinacije nekoliko dana' – je li napravila kaos ili oduševila?

20 lekcija koje trebaš naučiti do 20. rođendana: Ovo su sve koje je naučila Karla Lucija [VIDEO]

[VIDEO] Koliko su važne ocjene na faksu i kako učiti? Bitne savjete za sve brucoše dijeli Aneta

faks Hej video youtube YouTube kanal hej! youtube tea pavičić