Slika nije pronađena

Umjesto figara, pegle ili svih drugih modernih čuda za kovrčanje kose, kreni koristiti ove metode. Nijedna ne uključuje nikakve uređaje koji zagrijavaju i uništavaju kose, a iako zvuče malo čudno, daju super rezultate. Možeš se i sama uvjeriti u to.

Već je opće poznato da cure koje imaju kovrčavu kosu, žele da im bude ravna, a cure koje imaju prirodno ravnu kosu, žele da im bude kovrčava. Kako bi postigle frizuru koju žele, dosta će cura koristiti pegle ili figara. Svi uređaji za stiliziranje kose koji griju malo po malo će uništavati tvoju kosu. Zašto si to raditi ako postoje i drugi načini? Ima hrpa trikova kako nakovrčati kosu bez topline, a funkcioniraju li stvarno? I kako izgleda rezultat? Tea s Hej! kanala odabrala je 4 popularne metode kovrčanja kose bez topline i isprobala kakvi će biti rezultati. Koristila je popularnu metodu s vrpcom od ogrtača, metodu s wc papirom, sa slamkama i standardnu – pletenicu. Pogledaj kako napraviti sve ove kovrče i kakav rezultat možeš očekivati.

Mali trik koji će učiniti tvoje kovrče više postojanima i dulje će izdržati je da sve ovo radiš dok ti je kosa još mrvicu mokra. Iako će se uhvatiti i na suhoj kosi, neće toliko dugo i lijepo opstati. Dok isprobavaš sve ove metode, usput se pretplati na Hej! kanal i stisni zvonce da ti stigne obavijest svaki put kada objave novi video. Do novih videa, baci oko i na one stare ako ti je koji promaknuo.

M.T.

Pogledajte još:

[VIDEO] Tipovi studenata koje će svi sresti na fakultetu: Od onog koji zna sve tračeve do najveće škrtice

[VIDEO] Otvaranje kovčega uspomena: Od uspomena s maturalca do onih od bivšeg dečka!

[VIDEO] Pokušao je ne reći WOW dok je gledao video pun kul stvari: Novi YouTube izazov!

Hej kovrčanje kose video youtube YouTube kanal hej! youtube tea pavičić

Još vijesti