Slika nije pronađena

YouTuberica Tea s Hej! kanala ovog je tjedna jedno svoje jutro odlučila žrtvovati i umjesto da ga provodi kako ona to želi i kako inače to radi, isprobala je jutarnju rutinu tipičnu za Victoria Secret modele.

Svatko ima neku svoju jutarnju rutinu koja mu je draga i koja mu najbolje odgovara. Ne mora ona biti najbolja ili se sviđati i drugima, bitno je samo da odgovara tebi. Victoria Secret modeli sigurno imaju drugačiju jutarnju rutinu od nas, ali koliko je ona stvarno drugačija? I bi li nam se svidjela da neke njihove dijelove ubacimo u svoju? Tea je odlučila provjeriti što radi svaka od ovih djevojaka i složila je rutinu koja prikazuje jedno njihovo tipično jutro. Na njenu sreću, ne bude se prerano! Pogledaj što je sve radila, što je jela za doručak, kako je vježbala i koliko joj se ova rutina svidjela.

Kada pogledaš video, nemoj se zaboraviti i preplatiti na Hej! kanal i stisnuti zvonce kako bi ti stigla obavijest svaki puta kada objave novi video. Čeka te još puno zanimljivog sadržaja, nemoj ga propustiti!

Foto: YouTube

M.T.

Pogledajte još:

[VIDEO] Državni vs. privatni faks: Koje su im prednosti i nedostaci – i koji je na kraju bolji?

Pustio je frendove da mu zadaju bilo kakav izazov dok je u Njemačkoj - koliko su mu zapaprili? VIDEO

Kako jednostavno staru majicu učiniti modernijom ili sama suziti hlače? I ne, ne treba ti znanje o šivanju

victoria secret Hej video youtube YouTube kanal hej! youtube tea pavičić

Još vijesti