Slika nije pronađena

Kako se u 10 minuta spremiti, izgledati reprezentativno i uzeti i napraviti sve što trebaš? Teško, ali ne i nemoguće. Hej! kanal vam danas donosi tutorial kako se spremiti za faks u ovako kratkom vremenskom roku!

Možeš li vjerovati da je 10 minuta dovoljno? Obično nam treba barem pola sata da se spremimo za faks, ali kada zagusti i vrijeme neobjašnjivo odleti, treba ubrzati proces najviše moguće. Bilo da si zaspala ili samo zaboravila da imaš predavanje, kada nemaš više od 10 minuta za spremiti se i izjuriti iz stana/kuće, ovo je najbrži mogući način kako se dovesti u što bolje stanje u što manje vremena. Tea s Hej! kanala snimila je kako izgleda njeno spremanje za faks u 10 minuta, kako uspije srediti masnu kosu, našminkati se, pronaći outfit i izletjeti kroz vrata. Ako ne vjeruješ da je to moguće, pogledaj video.

Ovo je bilo za dlaku! Sve je napravila u tih 10 minuta, iako se na početku činilo da nema šanse. Sada znaš kako se organizirati i u najmanje moguće vremena spremiti, a i dalje ne izgledati kao totalni kaos. Nemoj se zaboraviti ni pretplatiti na Hej! kanal, za to ti treba svega par sekundi! Stisni i zvonce da ti stigne obavijest svaki put kada objave novi video kako ti baš ništa nikada ne bi promaknulo.

Foto: YouTube/ Shutterstock.com - Tinatin

M.T.

Pogledajte još:

Najčešće greške koje radimo kada učimo – zbog ovoga ti treba više vremena da nešto naučiš! [VIDEO]

[VIDEO] Potraga za outfitom za proslavu rođendana: Kako to izgleda kada cura kupuje haljinu

Korisni hackovi koji će ti olakšati život: Kako se 'umjetno' smijati na fotki ili od naočala složiti stalak za mob?

Hej video youtube YouTube kanal spremanje za faks hej! youtube tea pavičić

Još vijesti