Slika nije pronađena

Na Hej! kanalu ovaj tjedan zatvara se sa zabavnim videom i još jednim pokušajem rekreiranja fotki nekog celeba. Nakon što je prije nekog vremena Karla Lucija rekreirala fotke Ariane Grande i to vrhunski uspjela, sada Teodor pokušava rekreirati fotke Justina Biebera.

Justin Bieber ima svoj stil, gotovo je uvijek u nekoj chill odjevnoj kombinaciji, trenirke, hoodice, prevelike majice kratkih rukava – i tenisice. Sam je najveći fan vlastitog brenda odjeće 'Drew' u čijim ga komadima često možemo vidjeti. Ne čini se toliko teško niti pronaći lokaciju sličnu njegovima na kojima se fotka jer često su to neke jednostavne koje svi imamo u blizini poput stepenica, običnog sivog zida, vrta... Koliko je stvarno teško (ili možda ne) rekreirati fotke Justina Biebera, ovog je tjedna na Hej! kanalu provjerio Teodor. Odabrao je njegove tri fotke i krenuo u kopiranje svega – outfita, lokacije, tetovaža! Pogledaj u videu je li mu uspjelo ili ne.

Za više ovakvih videa, nemoj se zaboraviti i pretplatiti na Hej! kanal i stisnuti zvonce da ti stigne obavijest svaki put kada objave novi video. Gledamo ih ponovno s novim sadržajem tek u ponedjeljak, a do tada imaš taman vremena pogledati sve one videe koji su ti do sada promakli.

Foto: YouTube

M.T.

Pogledajte još:

Isprobala je jutarnju rutinu Victoria Secret modela – evo kako to izgleda! VIDEO

[VIDEO] Državni vs. privatni faks: Koje su im prednosti i nedostaci – i koji je na kraju bolji?

Pustio je frendove da mu zadaju bilo kakav izazov dok je u Njemačkoj - koliko su mu zapaprili? VIDEO

Justin Bieber Hej video youtube YouTube kanal hej! youtube teodor kuzmić

Još vijesti