Slika nije pronađena

Ako znaš da je netko u tvojoj blizini zaražen koronom ili se ti ne osjećaš dobro, zadnje što trebaš raditi je ići okolo i družiti se s ljudima.

Brojke zaraženih koronom gledamo i slušamo iz dana u dan, i dok se neki boje i paničare, drugi tvrde da je to samo malo jača gripa. Bez obzira u kojoj si ti skupini, kako bi što prije izašli iz cijelog ovog kaosa zvanog 'korona virus' trebamo svi biti odgovorni. Ukoliko netko s kime si u kontaktu ima koronu ili i ti imaš neke simptom, nije pametno ići se družiti s ljudima, jer nikada ne znaš koliko je netko s kime su oni u doticaju osjetljiv ili ima problematično zdravstveno stanje. Hej! youtuber Teodor prankao je frendicu da ima koronu, a njena prvotna reakcija bila je...

Nitko se ne veseli samoizolaciji i ne zvuči ni najmanje privlačno, čak iako misliš da je korona ništa, iz obzira prema drugima i onima oko sebe, treba poštovati pravila. Kako je i Teodor naglasio, poanta videa nije bila zezati se s koronom, već apelirati na sve da trebaju čuvati sebe i ljude oko sebe. Čak i da završiš u izolaciji jer netko od ljudi s kojima si u kontaktu ima koronu, uvijek možeš provesti dio dana gledajući videe na Hej! kanalu. Usput se i pretplati i stisni zvonce da ti stigne obavijest svaki puta kada objave neki novi.

Foto: YouTube

M.T.

Pogledajte još:

Billie Eilish na hrvatski način: Snimili su pjesmu i spot u stilu popularne pjevačice – TOP ili FLOP?

[VIDEO] Kako se spremiti za faks u 10 minuta? Od kose i šminke do svih drugih sitnica!

[VIDEO] Potraga za outfitom za proslavu rođendana: Kako to izgleda kada cura kupuje haljinu

Hej video youtube YouTube kanal prank hej! youtube teodor kuzmić