Slika nije pronađena

Kada ispucaš sve standardne poklone poput parfema, sata ili šalice, odjednom se nađeš u problemu i ne znaš što kupiti muškoj osobi u svom životu. Koji su to pokloni dobri, a koje nikako ne bi trebala kupiti? Evo kako to izgleda iz muške perspektive.

Curama je lakše kupovati poklone. To je jednostavno činjenica. Ono što dečke najčešće privlači je tehnologija, a to nisu baš najjeftiniji pokloni. Za rođendan je ipak malo jednostavnije osmisliti poklon, ali za Božić... tu počinju stvarne muke za svaku djevojku koja ima nekog bitnog dečka u svom životu. Idealan poklon bi bio neki koji neće biti preskup, koji će razveseliti dečka, ali i koji će biti nešto bezveze što će za dva dana spremiti u kutiju i zaboraviti na njega. Ovo je jedna od situacija kada bi najradije ušli samo na kratko u muški mozak i pročitali što to točno oni žele ili što nikako ne žele kada su u pitanju božićni pokloni. Koji bi to bili TOP pokloni, a koji totalni FLOP, pogledaj u videu u nastavku.

Svaki je dečko drugačiji i ima drugačije interese, a najbolji način za odabir poklona je da se vodiš time što voli raditi u slobodno vrijeme. Svaka sitnica koja je povezana s hobijem ili njegovim interesima, neće biti promašaj. I omiljena čokolada je nekada dovoljan razlog za izmamiti nekome osmjeh na lice, ali ako ga želiš full iznenaditi, ovaj ti video može pomoći.

Foto: Shutterstock.com – Khosro/ Shutterstock.com - Aruta Images

Pogledajte još:

[HOROSKOP] Idealan božićni poklon za svaki od znakova zodijaka – za nju i njega

Viralan hack koji će ti pokazati kako zamotati poklon – čak i kad se čini da nemaš dovoljno papira

Božićni pokloni koji dokazano usrećuju – ako još nisi, ekipi kupi nešto s ovog popisa

Božić teodor kuzmić Hej pokloni za dečke video youtube YouTube kanal hej! youtube