Slika nije pronađena

Činilo se da je ljeto tako dugačko i da do početka školske godine ima još puno vremena, ali već je sredina kolovoza i vrijeme je za početi polako sve više razmišljati o školi – i krenuti s pripremama.

Sve koji na jesen kreću u prvi razred srednje možda već lagano hvata panika. Srednja je nešto skroz novo i drugačije, a ako ste još upisali neku srednju u koju ne ide nitko od vaših poznanika, može se činiti posebno strašno. Što očekivati od prvog dana u srednjoj? Je li slično kao u osnovnoj ili baš i ne? Koliko je teško naći prijatelje? Teodor Kuzmić s Hej! kanala snimio je video u kojem je podijelio svoje iskustvo prvog dana u srednjoj školi i neke savjete za vaš prvi dan i prvi tjedan srednje. Koje su to najbitnije stvari koje trebate znati i na što posebno obratiti pažnju, pogledajte u videu.

Čini li vam se srednja sada još gora nego što ste zamišljali ili vam je Teodor svojim savjetima i iskustvom ipak malo pomogao? Kliknite lajk ako vam se svidio ovaj njegov novi video i obavezno se pretplatite na Hej! kanal i stisnite zvonce kako bi vam stigla obavijest za svaki novi video.

Foto: YouTube

M.T.

Pogledajte još:

[VIDEO] Biste li pogodili poznate pjesme da vam se puste samo prve 3 sekunde? Testirajte svoje znanje!

[VIDEO] 'Moja jutarnja rutina': Karla Lucija ti otkriva kako izgleda jedno njeno tipično jutro!

Ne znaš više kakvu frizuru nositi? YouTuberica s Hej! kanala donosi ti hrpetinu prijedloga! VIDEO

srednja škola prvi dan Hej video youtube YouTube kanal hej! youtube teodor kuzmić

Još vijesti