Slika nije pronađena

Teodor je u novom videu odlučio provjeriti koliko su ostali youtuberi iz Hej! ekipe brzi u razmišljanju i kako im ide rješavanje zagonetki. Nekoliko ih je nazvao, a neki su odgovori vrh!

Ovog četvrtka na Hej! kanalu slijedi malo testiranje znanja. Naizgled jednostavne zagonetke radile su problema youtuberima. Teodor je odabrao nekoliko Hej! youtubera i nazvao ih te im postavljao zagonetke i neka dosta jednostavna pitanja na koja bi trebali znati odgovore. Kako bi ih dodatno motivirao da se potrude pri odgovaranja, kao nagrada onome tko odgovori sve točno bi bila osvajanje 100 kn! Napravio je miks od nekoliko zagonetki i pitanja poput: 'koje su prve dvije znamenke broja pi?' ili 'koji je prvi balkanski youtuber došao do milijun pretplatnika? '. Padali su na najlaganijim mogućim pitanjima! Pogledaj imaš li više znanja od youtubera i možeš li ti točno odgovoriti na ova SVA pitanja...

Koliko ste točnih odgovora vi sakupili? Nakon što testirate svoje znanje, pretplatite se na Hej! kanal i stisnite zvonce kako bi vam došla obavijest svaki put kada objave novi video! Gledamo ih opet sljedeći tjedan, ponedjeljkom, utorkom i četvrtkom u 12 sati.

Foto: YouTube

M.T.

Pogledajte još:

Izlet na rijeku Unu: Kristijan s Hej! kanala vodi te u novom videu na zabavnu avanturu

[VIDEO] Vlog s putovanja: Tea je bila na Ugljanu - pogledaj kako joj je bilo i što je sve radila

Back to school na Hej! kanalu: Idemo u shopping za povratak u školu sa Sebastijanom!

Hej video youtube YouTube kanal hej! youtube teodor kuzmić

Još vijesti