Slika nije pronađena

Je li tako i sa Simple proizvodima? Ne možeš znati dok ih ne isprobaš! Od kad je ovaj brend stigao u DM prodavaonice, svi pričaju o njemu, a da vidi je li hype ovog puta opravdan ili ne, išla ih je isprobati i Magdalena s Hej! kanala.

Ovaj se brend reklamira kao jedan od najpopularnijih brendova iz Velike Britanije. Za tu popularnost tvrde da je zaslužno to što su njihovi proizvodi namijenjeni za čišćenje i njegu osjetljive kože. A ako su dobri za osjetljivu kožu, ne bi ni drugi tipovi kože trebali imati velikih problema s njima. Trude se imati što kvalitetnije i prirodnije proizvode, pa tako kod njih nema umjetnih parfema, umjetnih bojila, alkohola, jakih konzervansa i sličnih loših stvari. U kolekciji imaju dosta različitih proizvoda, od micelarne vode preko kreme do gela za umivanje, sve što ti treba za njegu lica. Koliko su Simple proizvodi dobri ili je sve samo dobra kampanja kako bi se što bolje prodavali, provjerila je Magdalena, a njenu recenziju ovog brenda možeš pogledati u novom videu na Hej! kanalu.

Jesi li ih ti već isprobala i kakvi su dojmovi? Slažeš li se s Magdalenom? Za više ovakvih i raznih drugih video sadržaja, pretplati se na Hej! kanal i stisni zvonce kako bi ti stigla obavijest svaki put kada objave novi video. Jedva čekamo vidjeti što su nam sljedeće spremili!

Foto: YouTube

M.T.

Pogledajte još:

[VIDEO] 'Kako sam se šminkala prije 10 godina vs. kako se šminkam sada'!

[LOL] Tipovi studenata u grupnom projektu: Od vođe koji sve odradi do 'klauna' koji vas samo stalno zabavlja

Prank: Pozitivan korona test? Pogledaj rekaciju frendice kada joj je rekao [VIDEO]

isprobavanje simple Hej video youtube YouTube kanal hej! youtube magdalena lovrić

Još vijesti