Slika nije pronađena

Znaš li da gotovo 24h tjedno provodiš s telefonom u ruci? A znaš li da ti se super pokloni i nagrade nalaze nadohvat ruke i da sve što trebaš napraviti je protresti telefon i da ćeš se razveseliti poklonom?

Ne, ovo nije priča o Aladinu i čarobnoj lampi, ovo je priča o Shake&Take aplikaciji pomoću koje možeš dobiti i osvojiti supermegahiper cool stvarčice, od novih tenki, do ulaznica za Biebera!


Vrlo je jednostavno zapravo, jer svi se vole osvježiti ledeno hladnom Coca-Colom! Kada kupiš 0,5 L Coca-Colu, Coca-Colu zero, Fantu naranča ili Sprite, sačuvaj promotivni zatvarač!  Aplikaciju downlodaš sa svog storea, registriraš se, uneseš kod s promotivnog zatvarača i dalje slijediš upute. Nakon što prepišeš kod s promotivnog zatvarača preciznošću kojom prepisuješ broj od nove simpatije, shakeaj svoj telefon i osvajaš poklon.

Ako uneseš 3 koda, e onda upadaš u shemu za tjedno nagradno izvlačenje, dakle nema teoretske šanse da kad popiješ svoju Coca-Colu ostaneš praznih ruku, jer poklon sigurno osvajaš, a možda i nagradu!

Idi na www.promo.coca-cola.hr i mobitel shakeaj i poklone tejkaj! Nema se smisla dosađivati, kad se možeš nagrađivati. ;)

Sponzorirani članak

bieber Coca Cola

Još vijesti